Klotilda kérdése:
A The walking dead c sorozat 3. évadjának mikor lesz meg a 7. része? Amerikában már megy?
Figyelt kérdés
Türelmetlenül várom és tudom, hogy sokan vannak még így :)2012. nov. 25. 11:33
1/6 anonim válasza:
Ma adják le az új részt amcsiban :)
2/6 anonim válasza:
minden hétfőn magyar idő szerint hajnal 2-kor van új rész
3/6 A kérdező kommentje:
Aham, köszi. Akkor most ugye míg feliratozzák, az kb egy-két nap, felteszik, megint egy-két nap, akkor egy hét múlva már lehet számítani rá a neten? :) Onnan néztem meg a sorozat részeit, kitűnő fordítással. Köszi a választ.
2012. nov. 26. 09:42
4/6 anonim válasza:
Alias fordítja, és szerintem ma vagy holnap már lehet számítani rá :) A Twitterén követheted, és akkor mindig értesülsz :)
5/6 A kérdező kommentje:
Twitter? Nem vagyok jelen, de köszönöm a választ. Mikor lesz új rész? Tudtok e még ajánlani ilyen jellegű, műfajú sorozatot? Köszi.
2012. dec. 21. 09:08
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hogy isten tudja ki az az Alias, de hálás vagyok neki :)
2012. dec. 21. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!