Mi lett az Esperanza vege?
Figyelt kérdés
Lemaratam az utolso reszekrol. (Ipadrol irok)2012. nov. 25. 00:54
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy vissza nyerte a látását, meg összejött Romario-val, vagy ki a franccal.... xDDDD
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, láttam azt a reszt, ahol mar visszanyerte a látását és annak a főkolompos Ferminek a tárgyalásán voltak abban a részben, amit utoljára láttam. Onnanstol mit történt? Kapott az a gonosz életfogytiglant, meg az Esperanza összejött a Louis Gustavoval, vagy kivel?
2013. jan. 16. 15:40
3/4 anonim válasza:
Hát ezt már olyan rég nem láttam, hogy nem is emlékszem rá pontosan....
De arra, hogy vissza nyerte a látását, meg hogy összejött azzal a hapsival, még emlékszem... a többire nem nagyon.
(az első voltam)
4/4 anonim válasza:
Nekem megvan dvd lemezeken nézd meg újra vagy ott ahol abahagytad és mindenre kiderül. nem is értem hogy lehet abahagyni hisz onlinon bármikor nézheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!