Milyen sorozat megy esténként Amerikában, mint nálunk pl a Barátok közt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 22:58
1/4 anonim válasza:
szerintem nincs egy kiemelt sorozat Amerikában, mert ott rengeteg sorozat megy, rengeteg csatornával, talán külön csatorna is van a sorozatoknak. CBS, FoxTv, ezeken mennek sorozatok. Big brother is megy náluk.
2/4 anonim válasza:
Rengeteg kábel tv van több száz és gyakorlatilag mindenkinek van kábelje. A különböző csatornákon meg mennek a csatornák adott sorozatai. Inkább sorozatok meg egyedi tvs műsorok vannak esténként,mint filmek. Sorozatok közül amiket otthon is láttam, pl. Desperated houswives, Supernatural, Everybody hates Chris, Gossip girls, Reaper, Lost, Prison break. Tehát átlagosak, persze sok van ami haza el se kerül mert itt sem nézett pedig ezek rá vannak kattanva a sorozatokra, meg a talk show szerű vackokra.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szappanoperák nem is mennek?
2009. aug. 4. 09:08
4/4 anonim válasza:
Dehogynem vannak itt is szappanopera szerűségek nem is kevés, de inkább délutánonként. Az ilyen brazil meg mexikói szutykok is mennek egy-két helyen. De itt annyi sorozat van,h sztm nagyon kevesen nézik őket. De van külön szappanopera csatorna is, ott csak dél-amerikai sorozatok mennek ,ha jól láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!