Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek azok a filmek, amiket...

Melyek azok a filmek, amiket megbántál, hogy megnézted?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

nincs olyn film mert betartottam hogy ahhol +18 van az csak attól felűlieknek való!!

Szégyelhetitek magat okat förtelmes ez már!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. szept. 9. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Jééé,mennyien írták a Battle Royalet...úgy látszik,akkor nem csak nekem nem tetszett.
2012. szept. 9. 17:24
 13/18 halibel ***** válasza:
100%

A könyv milliószor jobb volt. Amúgy még rengeteg ilyen film van... reszkessetek, betörők, egy kis darab mennyország ( vagy azt már írtam? :D ), ha animét is írhatok akkor az Afro Samurai. Meg a Vampire Knight.

Anime-film: a Hotarubi no Mori E, mert egyszerűen nem volt semmi értelme. Olyan kis szösz. Jobb lett volna egy 12 részes sorozat, nem csak ez a semmi. :D

2012. szept. 9. 18:05
 14/18 halibel ***** válasza:
55%
Ja, előző előtti: te szégyelld magad, a helyesírásod miatt...
2012. szept. 9. 18:05
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
te szégyeld magad halibi mert nem a kérdésre válaszolsz már bocs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. szept. 9. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
jajj és kedves halibel vagy halibli vagy hogyhívnak a helyesírásom mindigis 5-ös volt szóval amilyatt nem kell szégyelnem magam!!!!
2012. szept. 9. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Álom.net

Szeretem a magyar filmeket, de ez valami förtelem. A színészek borzalmas ripacsok, a műnyávogástól falnak mentem. A sztori pedig sablonos, uncsi.

2012. szept. 9. 21:29
 18/18 anonim válasza:
100%

Tipikus húzós-nyúzós, többnyire amerikai filmek:

Nem kellesz eléggé, Szerelem és házasság, A tetovált lány 3, Szerelem és más drogok, Nyomás alatt, Koszorús lányok, Bombaklón - Az újabb pite... szóval van egy pár.

2012. szept. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!