Ha megkérdeznék tőled, hogy, mi az amit életedben megbántál, hogy megcsináltad v. nem, neked is olyan kezdetű sztorik jutnak eszedbe, hogy:Volt az a csaj?
Figyelt kérdés
És itt most nem úgy értem a "megcsínáltat".
Jöhetnek sztorik is.
2012. aug. 28. 08:45
1/4 A kérdező kommentje:
Ill. lányok esetében pasi.
2012. aug. 28. 08:47
2/4 anonim válasza:
Én nem bántam meg semmit. Pedig csajok terén is voltak kihagyott lehetőségeim. Volt, hogy oltári nagy ribanccal jöttem össze aki átvágott. Mégsem bánom mert ezeknek meg kellett történnie ahhoz, hogy a mostani önmagam legyek.
3/4 anonim válasza:
igen, volt régebben néhány ilyen, pasikkal...hogy csak vártam hogy belerepüljön a sültgalamb a számba. de végülis azt nem mondanám, hogy megbántam, hogy nem tettem semmit, inkább tanultam belőle. mostmár teszek érte és megszerzem magamnak aki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!