Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy srác,akit az egyik barátnőm által ismertem meg.Irogattunk egy ideje,tök jófej volt,elhülyéskedtünk együtt.Mondtam is a barátnőmnek hogy tök jófej a srác,nem is olyan köcsög mint mondta.Erre ő mondja hogy azt akarja a srác,hogy a csaj vegye el a szüzességét.Én ezt elmondtam a srácnak hogy tudok róla meg minden és megkérdezte hogy mi a véleményem,amit őszintén le is írtam neki kerítés nélkül.Ő elkezdett mentegetőzni,én mondtam neki hogy ez az ő döntése nem tartozik nekem magyarázattal.Csak nemtudom miért hittem azt hogy ő már végre normális lesz és nem egy idióta aki csak a szexre hajt.
15/L
Hagynám a srácot a fenébe...
1.csak kedvesnek akart tűnni és téged is meg akart fektetni
2.tényleg megkedvelt téged és rájött, hogy baromság volt az amire megkérte a lányt...
De akármelyik is van a 2 közül..szerintem úgy sem tud majd bírni magával..aztán csak pofára esel:/
Persze te ismered azért jobban a srácot :)
Kevés normális pasi van, de ha megtalálsz egy ilyet, el ne engedd. Ez most nem talált. Keress mást.
Amúgy én is hasonló hibába estem mint te... :) Ilyen az élet...
Én itt vagyok! :) Én nem arra hajtok, ebben biztos lehet mindenki. Nem tudom, mit mondjak magamról, aki megismer az tudja, hogy jófej vagyok.
Csak egy kicsit lennék hozzád. :/ Úgy sem azért írtam... :)
14/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!