Melyek azok a filmek, amiket megbántál, hogy megnézted?
"mintha valami agyhalott zombik beszéltek volna benne"
A számból vetted ki a szót,de én végig néztem és nem tetszett.Inkább fejbe lövöm magam,minthogy megnézzem a többi részét.Azért elég undorító,hogy minden nyálas,vámpíros sz@rt eltudnak adni,de ha erre van igény...Nekem ezek nem tetszetek és biztos nem is fogom megnézni őket mégegyszer:1408,Dragonlance-őszi alkony sárkányai,Fel!,Mézengúz,Rémségek cirkusza.Most hirtelen ennyi jutott az eszembe
"A holtak birodalma nyitva áll".Megbántam,hogy ezt megnéztem,annyira gagyi,béna,stb. volt az egész.A történettel nincs bajom,de a megvalósítással bőven.A színésznő bele se élte magát a szerepbe,csak állt és bámult ki a fejéből,komás fejet vágott szinte végig.Semmi érzelem kifejezés nem volt és még,ha voltak is benne meglepő dolgok arra se igazán reagált(talán 1 picikét kinyitotta a száját és próbált valami csodálkozó arckifejezést mutatni,de nagyon nem jött össze,mert így is csak a komás fej 1 másik változata sikerült mutatnia).És eleve végig untam a filmet
Az Alkonyattal kapcsolatban.Én se szeretem és úgy látom a dolgokat,ahogy a videóban le van írva
Alkonyat-ezt végig néztem,de minek?
És itt a többi,amit nem is tudtam végignézni: 500 nap nyár, Tesó-tusa
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Én örök optimista vagyok,így sokszor járok úgy,hogy végigszenvedek egy filmet,hogy na,majd biztos a végén lesz a poén :) Szóval bőven van még,de ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!