Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt olyan film, ami annyira...

Volt olyan film, ami annyira tetszett/megérintett, hogy sokszor megnézted? Ha igen, melyik film, és hányszor nézted meg?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Tim Burton The Nightmare Before Christmas c. filmje, eddig kb. 15x láttam, és talán ma is megnézem. :D
2010. jan. 2. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
transformers 1,2
2010. jan. 2. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Tavaly a Twilight, "kiskoromban" a Bajos csajok,

amit szeretek most az Egy kosaras naplója, Orphan

2010. jan. 2. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Schindler listája volt ilyen. Régebben meg nem néztem volna, nem szerettem azokat a filmeket, amiket a háborús kategóriába lehet sorolni. Ez meg ráadásul fekete-fehérben van megcsinálva, így szóba sem jöhetett nálam. Aztán egyszer volt a tv-ben, untam magam, nem volt mit nézni és rászántam magam. Olyan szinten lekötött, mint addig más filmek csak ritka esetben fognak meg ennyire. Utána dvd-n is megnéztem még jó párszor és a Zongoristát is, mivel hasonló film.
2010. jan. 2. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hehe,

nos, sok filmet néztem sokszor, de egyiket sem azért, mert a művészi mondanivaló annyira megérintett.

Csak szimplán tetszett, vagy annyira nevettem rajta, hogy meg akartam ismétlni az élményt...

Még tiniromatikus koromban adták a Szerelem hálójában c. Meg Ryan filmet, és a Jerry Maguire c. Tom Cruise filmet. Iszonyú sokszor láttam őket, de aztán kiábrándultam Tom Cruise-ból.

Aztán jött a szépirodalmi korszakom, és a Shakespeare-adaptáció Sok hűhót és a BBC féle Büszkeség és balítéletet néztem állandóan Colin Firth-szel, és ezeket még ma is szívesen nézem meg újra.

Aztán a divatfilmek jöttek, és a Bridget Jones 1.-et és az Igazából szerelmet annyiszor láttam, hogy szó szerint tudtam visszaidézni minden sorát. A legutolsó slágerfilmem A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége volt, azóta megszerzem dvd-n a nekem tetsző filmeket, és nem a mozi előtt bőgök, ha leveszik a műsorról a nekem tetsző filmeket. :)

2010. jan. 2. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
50 első randi,Fergeteges forgatás,48 óra,Bad boys
2010. jan. 3. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nem érintett meg de nagyon tetszett az AVATAR az 1 nagyon jó film
2010. ápr. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!