Volt olyan film, ami annyira tetszett/megérintett, hogy sokszor megnézted? Ha igen, melyik film, és hányszor nézted meg?
Tavaly a Twilight, "kiskoromban" a Bajos csajok,
amit szeretek most az Egy kosaras naplója, Orphan
Hehe,
nos, sok filmet néztem sokszor, de egyiket sem azért, mert a művészi mondanivaló annyira megérintett.
Csak szimplán tetszett, vagy annyira nevettem rajta, hogy meg akartam ismétlni az élményt...
Még tiniromatikus koromban adták a Szerelem hálójában c. Meg Ryan filmet, és a Jerry Maguire c. Tom Cruise filmet. Iszonyú sokszor láttam őket, de aztán kiábrándultam Tom Cruise-ból.
Aztán jött a szépirodalmi korszakom, és a Shakespeare-adaptáció Sok hűhót és a BBC féle Büszkeség és balítéletet néztem állandóan Colin Firth-szel, és ezeket még ma is szívesen nézem meg újra.
Aztán a divatfilmek jöttek, és a Bridget Jones 1.-et és az Igazából szerelmet annyiszor láttam, hogy szó szerint tudtam visszaidézni minden sorát. A legutolsó slágerfilmem A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége volt, azóta megszerzem dvd-n a nekem tetsző filmeket, és nem a mozi előtt bőgök, ha leveszik a műsorról a nekem tetsző filmeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!