Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted milyen ember Sebesty...

Szerinted milyen ember Sebestyén Balázs? Persze csak azután dönts hogy megnézted róla az alábbi videót. Www. Youtube.com/watch? V=2ewL4W5gQ40

Figyelt kérdés
Érdemes az elejétől a végéig végignézni
2010. jún. 23. 01:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Bocs Balázs.De ha legközelebb nem a kérdésbe rakod a videót akkor megnézem.De amúgy jó fej azokban a Vodafone-s reklámokban és jó volt a Kaland fal-ban is.
2010. jún. 23. 01:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Csak a te kedvedért

http://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40

bár nem értem ott a kérdésben miért nem jó?

2010. jún. 23. 01:52
 3/12 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:49

Én mégis azt mondom nézd meg a videót és utána ítélj...

Ja és engem nem Balázsnak hívnak

2010. jún. 23. 01:56
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem ismerem Sebestyén Balázst személyesen így nem tudom megítélni milyen ember valójában is.Itt ezen a videón tenni akarta az eszét azt látom én is,de azt is hogy ekkor ő még csak nagyon fiatalka volt azt is.Az tény ,hogy eszméletlenül bunkó volt,de most minden 3.tini szájából ilyen szöveget hallani,akkor miért épp őt ítéljem el?
2010. jún. 23. 05:48
 5/12 anonim ***** válasza:

ja,és tisztelet a kivételnek aki nem így beszél

előző vagyok megint

2010. jún. 23. 05:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Való igaz hogy sok tini így beszél DE...

Őket nem látod nap mint nap a tv ben és nem keresnek milliókat

Szerintem nem mentség a fiatalság erre a viselkedésre,és hát azért sz.tem annyira nem fiatal azon a videón hogy ne vállalhatná amit művel.

2010. jún. 23. 08:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Neki épp szerencséje volt ,azért van a TV-ben,más is szívesen lenne aki így beszél,ki tudja a többi hogyan beszél mégis TV-ben szerepelnek és műsort vezetnek...
2010. jún. 23. 10:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Biztos más tv-s emberkék is beszélnek csúnyán csak őket akkor nem veszi a kamera

Ennek az id.ótának meg még tetszik is hogy ilyen hü.ye

Egy ro.adt kö..ög szerintem

2010. jún. 24. 01:32
 9/12 anonim ***** válasza:
ez a srác naon nem balázs mert balázsnak valamelyik kezén van egy anyajegy és ennek a gyereknek egyik kezén sincs!!!!am balázsnak nem ilyen a hngja
2010. jún. 24. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:

de ez balázs! eddig nagyon bírtam, de mostmár megértem, hogy miért írtad,amit írtál kedves kérdező.

az még "oké", hogy csúnyán beszél, de hogy mondhat olyat egy lányra, hogy dagadt g.eci????? nem mentség, hogy fiatal volt!!! ez borzalmas, nagyot csalódtam benne!!!!

2010. jún. 24. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!