Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Team Jacob vagy Team Edward?

Team Jacob vagy Team Edward?

Figyelt kérdés
Válaszolnátok, hogy fel tudjam mérni, melyik Team az erősebb?
2009. júl. 27. 19:49
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Edward ;)
2010. febr. 9. 19:43
 42/50 anonim válasza:
Én imádom Edwardot. Mikor adná fel Jakob az egész életét, csak hogy megmentsen egy múlandó valamit, ami számára az univerzumot jelenti?Majd belehalt a szenvedésbe, azért, hogy jobbá tegye Bella életét azzal, hogy ő eltűnik belőle... És én imádom benne, hogy mindig szenved. Olyankor úgy megvígasztalnám. Tudja hol a határ, de gondolom Bella rá tudná venni egyéb marhaságokra;) Ha nem ülne minden nap otthon, és olvasná az Üvöltő szelek-et :D
2010. febr. 9. 19:50
 43/50 anonim ***** válasza:

Team Fuck up Jacob.

Ha kicsit erősebb lett volna. Bella Nem találkozik Alice-szel, nem megy vissza Olaszországba, nem találkozik most Edwarddal stb. Sztem még ennél élvezetesebb regényt is ki lehetett volna hozni belőle, ha a New Moonba nem megy vissza Edwardbabucihoz. Micsoda Vámpír vérfarkas háborút ki lehetett volna belőle hozni és jön a Volturi és össze kell fogniuk, Edward elviszi Bellát vhova elrejteni, jól megkúrja, jön Renesmee de Bella Jacobbal marad xD mert a volturi kinyírta a fél cullen családot És az a lázongó farkas (aki átváltozott Bella előtt a filmbe New Moon) az vésődne bele Renesmeebe..

ez mekkora lett volna. :D

Hajrá Jacob cicaa. :D

2010. febr. 9. 19:56
 44/50 A kérdező kommentje:
Uh... De végülis jah, így is lehetett volna... XD
2010. febr. 21. 14:19
 45/50 anonim ***** válasza:
JACOB (L) HA RÖVID A HAJA
2010. febr. 21. 21:04
 46/50 anonim ***** válasza:

Egyértelmüen Edward!!-.-

Jacob szánalmas ahogy könyörög Bellának és hát igen Edward majdnem meghallt Bella miatt szval ennyit erről...

2010. ápr. 1. 08:46
 47/50 anonim ***** válasza:
Jacob
2010. máj. 30. 11:10
 48/50 anonim ***** válasza:
végre egy olyan kérdező aki nem azért írja ki a kérdést h a másik csapatot oltsa:) am én Team Jacobos vok de semmi bajom az edwardosokkal:)
2010. aug. 30. 19:15
 49/50 anonim ***** válasza:
Team Jacob, én amúgy nem vagyok nagy Twilight fan, de a barátom teljesen olyan mint Taylor Lautner, szóval egyértelmű :DD
2011. jún. 10. 13:50
 50/50 anonim ***** válasza:
EGYÉRTELMŰEN JACOB!!!
2011. júl. 5. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!