Ha majd Renesmee lefekszik Jacob-bal, Edward tudni fog mindenről, amit együtt csinálnak?
Ez elég gáz...én nem akarnám tudni, hogy a lányom miket csinál a pasijával, meg szerintem senki se :D
Amúgy még csak az 500. oldalon tartok, szóval lécci, ne áruljatok el semmit! Köszönöm szépen :)
most jut eszembe..akkor azt is tudja, ahogy a testvérei, meg a szülei hogyan szexelnek...ez nagyon rossz lehet :S
de talán a lányánál a legrosszabb...
Mivel Edward ki tudja zárni a gondolatokat, hogy ne legyen egy kavalkád a feje és csak arra koncentrálni, akiből olvasni akar, így valószínűleg elkerüli ezt.
Ha meg nem, akkor majd Bella segít a lányának ebben;) /Azért nem írom részletesebben, mert nem tudom az ő képességénél jársz-e már, mert azt nem mondtad, melyik könyv 500.oldala/
Elég morbid lenne ha egy pár éves kislány szexelne Jacob-al.egyenlőre....:))))
Am tényleg ki tudja zárni a gondolatokat.
hát, ha Jake pedofil, akkor Edward is az a maga 100valahány évével :)
egyébként ki jósolta azt meg, hogy Jakenek és Renesmeenek tényleg össze kell jönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!