Edward hogy tudott együtt lenni Bellával "úgy", ha nincs is vérkeringése?
Hat nem vagyok egy asz bioszbol, de akkor se ertem h a keringesi rendszernek mi koze a szaporodashoz???
Lehet h nincs emesztesuk, verkeringesuk, kivalasztasuk...de ugyanugy ahogy a mereg termelodik a szajukban ugy termelodhet bennuk tesztoszteron is.
Kösz a válaszokat. Fantázia, igen. Na de ha mást is olyan alaposan megmagyaráz, akkor pont ezt miért nem?
Második válaszolónak: hány éves vagy? Csak mert visszakérdeztél. Nem a szaporodásról beszéltem, hanem az együttlétről. De nem részletezem, ha nem érted, talán megteszi helyettem más... :D
Harmadik válaszolóhoz: milyen emberek??
Negyedik válaszolónak: :D :D :D
Drága második! Az egésznek semmi köze a szaporodáshoz, meg a tesztoszteronhoz:D Tudod, ahhoz, hogy valami álljon, és keményen álljon, alap, hogy úgymond "vérbő" legyen:D Ha meg nincsen vér, nem lehet vérbő...
Vagy Edward odapumpálta az elfogyasztott kecskék vérétXD
Ezen én is gondolkoztam...xd
És arra jutottam, hogy merev f*sszal vált vámpírrá és ezért tudnak együtt lenni...
És hogy hogyan tud gyereket nemzeni?
Hát arra meg azt a választ találtam, hogy mielött Carlisle átváltoztatta volna vett tóla egy kis mintát és lefagyasztotta... és amikor volt a dolog utána miközben Bella aludt Carlisle mesterségesen megtermékenyítette...xd
Ez csak egy gondolat...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!