Edward hogy tudott együtt lenni Bellával "úgy", ha nincs is vérkeringése?
Igaz, hogy az egész fantázia szüleménye, de ha már olyan részletbe belemegy, mint "asszem leborotválom a lábam, bár igaz, hogy Edward úgy se érzi, hogy szúrna, mert kőkemény a bőre", akkor ezt is kifejthette volna. :D
A másik pedig az, hogy véleményem szerint ez a jelenet egy összecsapott valami. Hiszen köteteken át erre várt Bella és az olvasó is, erre meg bemegy a vízbe, másnap pedig felkel kék-zölden... Csalódás volt, na!
Én is végig erre a jelenetre vártam. Aztán meg semmi... Nekem is csalódás volt. De aztán meglódult a fantáziám.
A,úgy valahol olvastam hogy Meyer szigorú vallásos nevelést kapott, házasság előtt semmi szex... Lehet hogy ezért nem is részletezte a dolgot.
Meg ugye ha a vámpírok teste nem változik, akkor spermium sem termelődhet. A 80 évvel azelőtti meg nem valószínű hogy még működik. Szóval ez eléggé magyarázatra szorulna....
Ez a vicclapos nagyon ütött. :D :D :D
Értem én, hogy a fiúk működnek, de vér híján hiába van "cucc" a babagyártáshoz, ha a kimeneti csatorna nem képes az inputra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!