Team Jacob vagy Team Edward?
Team Edward :) Jacob nekem még túl gyerek... :)
Nézd meg azt a műsort, amit Tyra Banks rendezett a műsorában, amikor Edward és Taylor ott voltak... Ő is tuti Edward fan...
21/L
Team Jacob! Tegnap néztem New Moont, uram ég majd megszakadt a szívem.
az a test, az a lélek, azok a fogak. (L) Bella helyébe tuti Jacobot választottam volna...
Én Edwardot egyedül a családja, és max Robert Pattinson külseje miatt választanám... :) Szerintem tök unalmas lehet. Még a széltől is óvja Bellát... Hát Nekem az apukámmal ilyen a kapcsolatom... :S És Edward állandóan szenved... Nekem ez annyira nem jön be... És az sem, ha valaki tökéletes... Milyen lehet már egy olyan pasival élni, aki soha nem hibázik semmiben? :S
Jacobot pedig azért választanám, mert mellette lehetne élni.. kicsit őrült, mókás, és vicces! :D
Mondjuk az őt alakító Taylor nekem nem jön be, mert még nagyon gyerek... Hosszú hajjal jobban néz ki (a new moonban).
És ha az lenne a kérdés, hogy Rob vagy Taylor, akkor egyértelműen Rob! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!