Team Jacob vagy Team Edward?
Edward...természetesen :)
de Jacob-ot is szeretjük. :P
:p
Ez a Jake-Ed lény biztos elég kelendő lenne!
Postán lehet rendelni??? Mert én kééééérek!!!
A HOZZÁSZÓLÁSOMBA SPOILER LESZ, AKI NEM OLVASTA MÉG A BD-T, ÉS NEM SZERETNÉ MEGTUDNI MI LESZ BENNE, NE OLVASSA TOVÁBB!
TEAM EDWARD!
De ezért is szeretem TÉNYLEG jobban edwardot Jacobnál: Edward, nem bántotta meg Bella érzéseit azzal, h kiméletlenül közölte vel, h mi a véleménye Jacobról. De Jacob kíméletlenül Bella fejéhez vágta, Edward elengedte volna Bellát, és nem ölte meg volna Jacobot, ha Bella Jake-t választja. Sőt, csak, h Bella ne halljon meg, még az is az ő (valljuk be nem túl épeszű xd) ötlete volt, h Jacobtól legyen gyereke. Jacob pedig inkább látta volna holtan Bellát, mintsemhogy vámpírként Edward karjaiban. Meg engem amúgy is, néhol már idegesít. Persze, ha ő nem lenne, a történet sem lenne olyan édekes. :) A sátras, és a csókos-pofozós jelenetet, például imádtam.
Maximálisan egyetértek a válaszoddal! Kitünően megfogalmaztad, miért is szeretjük Edwardot annnnyira. :)
(nekem is a sátras a kedvenc jelenetem!) Hát az valami rohadt jó! röhögés garantálva! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!