Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Team Jacob vagy Team Edward?

Team Jacob vagy Team Edward?

Figyelt kérdés
Válaszolnátok, hogy fel tudjam mérni, melyik Team az erősebb?
2009. júl. 27. 19:49
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
TEAM JACOB mindörökké amíg világ a világ :D
2009. aug. 18. 22:47
 22/50 A kérdező kommentje:
a Team Jacobosok többen vannak... :D
2009. aug. 18. 23:10
 23/50 anonim válasza:

Edward...természetesen :)

de Jacob-ot is szeretjük. :P

2009. aug. 19. 14:09
 24/50 anonim ***** válasza:
Team.. EdJake.:D Én mindkettőt nagyon imádom! Jake olyan aranyos, meleg (nem úgy, hanem hőmérsékletileg), nagyon vicces..:D Edward szívdöglesztően helyes, komoly, udvarias, okos.:D Szóval ezeket a tulajdonságokat kiválogattam és egy úgy lényt hoztam létre.:D EdJake-et:D ♥:P
2009. aug. 19. 16:54
 25/50 anonim ***** válasza:
Jake természetesen :D
2009. aug. 19. 19:24
 26/50 anonim válasza:
TEAM EDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (L)
2009. szept. 5. 10:12
 27/50 A kérdező kommentje:

:p

Ez a Jake-Ed lény biztos elég kelendő lenne!

Postán lehet rendelni??? Mert én kééééérek!!!

2009. szept. 5. 16:53
 28/50 anonim ***** válasza:
Teljesen biztos vagyok benne h Jacobot választanám :D
2009. szept. 6. 17:09
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

A HOZZÁSZÓLÁSOMBA SPOILER LESZ, AKI NEM OLVASTA MÉG A BD-T, ÉS NEM SZERETNÉ MEGTUDNI MI LESZ BENNE, NE OLVASSA TOVÁBB!

TEAM EDWARD!

De ezért is szeretem TÉNYLEG jobban edwardot Jacobnál: Edward, nem bántotta meg Bella érzéseit azzal, h kiméletlenül közölte vel, h mi a véleménye Jacobról. De Jacob kíméletlenül Bella fejéhez vágta, Edward elengedte volna Bellát, és nem ölte meg volna Jacobot, ha Bella Jake-t választja. Sőt, csak, h Bella ne halljon meg, még az is az ő (valljuk be nem túl épeszű xd) ötlete volt, h Jacobtól legyen gyereke. Jacob pedig inkább látta volna holtan Bellát, mintsemhogy vámpírként Edward karjaiban. Meg engem amúgy is, néhol már idegesít. Persze, ha ő nem lenne, a történet sem lenne olyan édekes. :) A sátras, és a csókos-pofozós jelenetet, például imádtam.

2009. szept. 7. 20:35
 30/50 A kérdező kommentje:

Maximálisan egyetértek a válaszoddal! Kitünően megfogalmaztad, miért is szeretjük Edwardot annnnyira. :)

(nekem is a sátras a kedvenc jelenetem!) Hát az valami rohadt jó! röhögés garantálva! XD

2009. szept. 8. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!