Team Jacob vagy Team Edward?
Figyelt kérdés
Válaszolnátok, hogy fel tudjam mérni, melyik Team az erősebb?2009. júl. 27. 19:49
11/50 anonim válasza:
(L) EDWARD (L) JACOB (L)
Edward vagy Jacob?? Edward vagy Jacob?? Romeo vagy Paris?
Ááá nem tudok dönteni!!! Szívem megszakad, de azt hiszem döntésre jutottam.
♥♥♥Edward♥♥♥ De Jacob sose felejtelek el...
:) Ebből remélem megértettétek.. alig tudok választani.. :O
12/50 anonim válasza:
........................A válasz : Team ...........jó hát persze hogy JACOB (L)(L) <3
13/50 A kérdező kommentje:
Valóban nehéz döntés... És tökéletesen megértem a vívódásotokat... Én a New moon miatt majdnem Team Jacob lettem. De csak majdnem...
2009. júl. 28. 22:14
15/50 anonim válasza:
Én már az Alkonyat óta Jacob 4ever vagyok..:D
De a New Moon miatt már ő a világ legjobb pasija xD
16/50 anonim válasza:
Egyértelműen TEAM EDWARD.
Emberek, Edward majdnem meghalt Belláért. Hol van ehhez Jacob???
17/50 anonim válasza:
TEAM JACOB!!!!!! (L) Iszonyatosan jó pasi, de most én inkább a New Moon felé hajlok, a Twilight - ba alig szerepelt. :D és a könyv alapján ... no comment :D
18/50 anonim válasza:
Sztem is TEAM JACOB :D
De Edward is nagyon jó emg minden, dehát Jacob :D
19/50 anonim válasza:
Edward...nekem a karaktere jobban tetszik, számomra jacob néha bosszantó a könyvekben,de a 4 részben mikor már ő is bevésődik akk már nincs vele gondom...külső szerint döntetlenre szavazok...mindegyik jó pasiD:de karakter szerint egyértelműen EDWARD!!!:D
20/50 anonim válasza:
TEAM JACOB! egyértelmwűen. szeretem Edwardot is, de Jake mindig ott van Bellának. sokkal viccesebb. és sokkal emberibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!