Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aang legendája vs Korra...

Aang legendája vs Korra legendája?

Figyelt kérdés
Vélemények, ki szerint melyik a jobb, ki melyiket látta?

2012. júl. 29. 16:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Épp, hogy a második könyv briliáns lett. Ha nem érzed át a súlyát, akkor csak sajnálni tudlak.
2014. jan. 10. 22:43
 32/43 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Korra legendája.

Aang ~ 7/10

Korra ~ 9/10

Kb így.

Aang legendájában minden csak a:

tűz népe, tűz népe, tűz népe, tűz népe és tűz népe.

Csak egy ellenség van: tűz ura és minden probléma a tűz népe miatt van ezért kicsit monoton, de azért jó

Korra legendájában minden változatos és nem tudom nektek mi nem tetszik benne

2014. júl. 1. 23:08
 33/43 anonim ***** válasza:
Korra legendája nem olyan jó. 12 rész alatt levert egy főgonoszt és ez egy évad (könyv). A második évadban ugyanez van, gyorsan átfutottak rajta, itt is hamar elintézték a másik főgonoszt. Nagyon el van kapkodva. Nincsen annyira aprólékosan megcsinálva, mint az Aang legendája. És a probléma az, hogy a karakterek sincsenek megfelelően kidolgozva. Az Aang-ban minden egyes karakter egy igazi egyéniség volt. Korrában unalmas sablon az egész. A humorok is gyengébbek. Bolin vicces csávónak van beállítva, a legnagyobb poén forrásnak neki kellene lennie , de túlságosan idiótának van beállítva. A szerelmi háromszög pedig már uncsi szappanopera. A steampunk világ, és a modernebb korszak, az nem lenne probléma amúgy. A Korra legendája egyetlen egy valamiben jobb, mint az Aang, látványosabbak benne a harcok, ennyi.
2014. júl. 19. 19:50
 34/43 andi31 válasza:
Szerintem az Aang 10000-10 , Korra 1-10. Az Aangban az a jó ,hogy az idomárok harcolnak és régies a történet ,a Korrában az idomárok elnyomják azokat akik nem azok. Van egy őrült is aki leakarja győzni az idomárokat. Az egész történet tök modern és kocsikkal száguldoznak és nem különleges állatokkal. Az is ciki ,h Korra az Avatár és azt se tudja mit jelent az a szó h ,,szellem". Unalmas és gagyi ,az Aang nyomába se érhet. Mellesleg az is zavart h úgy találták meg az Avatárt ,h egy kis gyerek játszott és ők látták ő a kiválasztott, a pasija is.... Azt se mutatták be normálisan csak azt hogy a csaj elszökik majd már pasizik... És hogy jöttek össze? Ez a sori gáz,unalmas,pocsék, sablon bénaság! Hajrá Avatár! (Imádom) Úgyh az Aang a tökéletes! ;)
2014. dec. 6. 08:57
 35/43 Nirata ***** válasza:

Aang legendája <3

Korra legendája szerintem eléggé szappanoperásra sikeredett (MEG A KARAKTEREK TÉNYLEG BORZALMASAK!).

2015. ápr. 13. 18:28
 36/43 anonim ***** válasza:

Én még régebben néztem az Aang legendáját és már nemtudom hogy végignéztem-e de azt tudom, hogy a Korra Legendája már nem olyan kicsiknek való mese mint az Aang-é volt itt már sokkal jobban kijönnek a valós témák mint az "inkvizíció" az első évadban a második szerintem szar volt a 3.évad nagyon komolyra sikeredett a végén még könnyeztem is és nembirtam ki egynap alatt ledaráltam a 4.évadot ami látszólag is finálé évad volt nagyon erős zárrással. A Korra legendájában az erőszak népírtás biszexualitás politika csavarok meg minden miatt sokkal komolyabb témát dolgoz fel mint Aangé ezért véleményem szerint aki aztmondja, hogy Aangé jobb az egyszerűen nem elég érett ezekhez a témákhoz.

Korra 10/10 Aang 8/10

Ha valamelyik sorozat mély nyomot hagyott bennem az a Korra Legendája.

2015. aug. 14. 16:23
 37/43 ysn válasza:

Én kb 5 éves lehettem amikor az avatár kijött így olyan sok dologra nem emlékeztem. Aztán kb 3-4 éve egy nyáron végignézem a sorozatot. Az igazság az, hogy nem akartam megnézni a legutolsó részeket mert nem akartam, hogy vége legyen. De végül megtettem. Akkor jöttem rá, hogy van folytatás a Korrával de 1 rész után hanyagoltam mert bennem MINDENT LEROMBOLT amit az avatár felépített. A többiek is említettk, hogy a karakterek kevésbé vannak kidolgozva a Korrában és én is teljesen egyet értek ezzel.Az Aang legendájának volt egy olyan fantasztikus hangulata amit remekül felépítettek. Maguk a ruhák, a helyszínek én teljesen oda vagyok érte. Mikor leülök megnézni egy-egy Aang avatáros részt mindig megnyugvást ad mert kizökkent a szürke hétköznapokból, mivel egy "másik korban" játszódik. Ellenben a Korrával ahol már a kis alap dolgok sem olyan jók ( Szerintem) pl: a ruhák, helyszínek. nekem a legjobban az nem tetszettbenne, hogy modern( ami amúgy nagyon érdekes meg izgalmas de az ezelőtti aang avatár miatt nem élvezem annyira) A karakterekről annyit Aang-Korra: Nem kell feltétlen olyan avatárnak lenni mindegyiknek mint Aang. az a jó ha van egyénisége. Azonban Korra egy hihetetlenül arrogánsra és idegesítőre sikerült karakter akinek sikerült az 1. évadban kicsinálnia egy gonoszt.

Katara-Zuko-Mako: Mint mind 2 sorozatban az avatárt egy tesvér pár kíséri útjain. Katara egy számomra nagyon jó karakter. Tipius anyáskodó testvér(mint én íg nagyon jól tudok vele azonosulni)

Zuko egy olyanfajta ELNÉZÉST A KIFEJEZÉSÉRT de egy szépfiú karakter de (még mielőtt kiakadna a nép) elmondom, hogy ez szinte észre sem vehető mert egy olyan szereplő akire nincsenek szavak. Az a fejlődés amin át megy a 3 könyv alatt az valami elképesztő( Zuko a kedvencem)

Mako a tipikus szépfiú akiről nem tudok többet mondani igazából azért van, hogy legyen. Nem tudok így kapásból olyat mondani amvel lényegesen előrébb vitte a történetet.

Sokka-Bolin: Nagyon szeretem mind kettejüket de sajnos Bolinba nem szorult annyi fantázia( mármint a karakterbe)mint Sokkába. Sokka egy összetett karakter aki tud komoly lenni pl amikor lerohanják a fekete napon a Tűz népt de ő a fő humor forrása a sorozatnak (aztán Aang Iroh bácsi :D ) De Bolin ő csak simán egy (cuki) Idétlen karakter.

Suki-Asami: Igazából szerintem mind kettő karakter nagyon jó. Okot itt nem tudok mondani miért de Sukit szeretem jobban( asszem ez zsigeri :D )

Momo-Pabu: Egyértelmű, hogy Momo a jobb már csak maga az állat terén is Egy repülő Lemur! Pabu meg egy egyszerű Görény. :/ ami amúgy iszonyú cuki.

Appa-Naga: Itt sem tudom miért de Appát szeretem jobban. Talán azért mert ő is egy nagyon fontos karakter a történetben, és nagyon sokat tesz hozzá.

Remélem senki lelkét nem bántottam meg és ha igen bocsánatot kérek. Ez volt az én véleményem. A félreértés elkerülése érdekében: NYálcsorgatva követtem végig a Korra legendáját mert iszonyat izgalmas volt de amit az Utolsó léghajlító adott azt, úgy gondolom, hogy semmi sem tudja überelni.

Ha esetleg szeretnél privátban eszmecserét ezzel kapcsolatban nyugodtan írj :D

2016. aug. 3. 10:38
 38/43 anonim ***** válasza:
Nekem az Aang 10/10, a Korra 9,5/10
2017. jún. 6. 19:08
 39/43 anonim válasza:

Szerintem Korra sokkal jobb!

Es sokkal erossebb is mint Aang.

Aang csak azert tunik erosnek mert gyenge ellenfelekkel harcol pl.: tuz idomarok csak, viszont Korra meg véridomarral aki elveszi masok erejet, megkuzd a sotet avatarral, Wattuval, a voros lotusszal, legyozi a merget. Meg Aang nem is tudta iranyitani az avatar allapotot viszont ezert is tunt nagyon erosnek

Nem mondom hogy az aangot nem szeretem de korra sokkal jobb

2018. márc. 25. 16:10
 40/43 Daddyke22 ***** válasza:
Aang legendája 10/10, de a Korra legendáját 1x elkezdtem és az első résznél befezejtem. Talán végig se néztem... Meggyalázta az eredeti sorozatot, sokkal jobb lett volna, ha az Aang legendája lett volna folytatva. Szóval a Korra legendája nagyon jó indulattal 10/2.
2021. szept. 24. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!