Aang legendája vs Korra legendája?
Őszintén?
Ha szívesebben nézed a bubi guppit meg a spongyabobot és a Jimmy neutront akkor inkább búj el szégyenedben, mert a nicken igazából az Aang legendáján kívül nincs is jó sorozat.
De adni fogják a Korra legendáját is, szóval nem maradsz le róla akármennyire is szeretnél.
Simán kapcsolj át addig más adóra és kész.
Egyébként tényleg nem Nickelodeonra való ez a "mese", tudtátok hogy a legtöbb néző felnőtt???
Legalábbis az ezévi Comic Conon nagyon meglepődtek a sorozat készítői a rajongótábor generációs eloszlásán.
Amúgy Korra még inkább nem gyerekfejnek veló szerintem.
Mert az Avatar még vicces volt a kölyköknek legalább, de a Korrában annyira nem vették poénosra a figurát.
Meg a gyerekek nem foglalkoznak azokkal a társadalmi, filozófiai problémákkal amit a mese felvet és a Korrában inkább ezen van a hangsúly...
Nah mindegy, ez a mese az amire még anyám is azt mondta hogy tetszik, pedig ő mindent utál, nem tudsz neki mondani egy filmet amit szeret, ok a Forest Gump - de azon kívül... még a James Cameronos Avatar se tetszett neki, pedig az tök jó film...
3. és 12. vagyok
jahj ne is mondd a Foxkidset meg a Jetixet imádtam!
Nekem Nickelodeonból volt egy jópár év kiesés, mert amikor általánosba 1-4-be jártam akkor volt, meg utána már amikor 11-12-es voltam, de a régi Nickelodeon is nagyon rulez!
A Jimmy Neutron az nekem is gyökérség...
A Madagszkár pingvinjeit szoszo... annyi a baj hogy néha bezártságérzetem van tőle, hogy szegények az állatkertben vannak xD és olyankor rosszul leszek tőle, néha filmeknél is előfordul...
nekem az aang l.is tetszik főleg az utólsó rész de a korra legendája is mondjuk abbol méd csak az első részt láttam
10-es skálán
aang--9/10
korra--8/10
de én azért nézem attol még hogy nem olyan jó mint az aang legendája csak az a baj hogy a korra már olyan jelenetben játszódik ahól már autók vannak szerintem az nem kéne még bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!