Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aang legendája vs Korra...

Aang legendája vs Korra legendája?

Figyelt kérdés
Vélemények, ki szerint melyik a jobb, ki melyiket látta?

2012. júl. 29. 16:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Ha szívesebben nézed a bubi guppit meg a spongyabobot és a Jimmy neutront akkor inkább búj el szégyenedben, mert a nicken igazából az Aang legendáján kívül nincs is jó sorozat.

2012. aug. 26. 11:43
 12/43 anonim ***** válasza:
84%

De adni fogják a Korra legendáját is, szóval nem maradsz le róla akármennyire is szeretnél.

Simán kapcsolj át addig más adóra és kész.

Egyébként tényleg nem Nickelodeonra való ez a "mese", tudtátok hogy a legtöbb néző felnőtt???

Legalábbis az ezévi Comic Conon nagyon meglepődtek a sorozat készítői a rajongótábor generációs eloszlásán.

Amúgy Korra még inkább nem gyerekfejnek veló szerintem.

Mert az Avatar még vicces volt a kölyköknek legalább, de a Korrában annyira nem vették poénosra a figurát.

Meg a gyerekek nem foglalkoznak azokkal a társadalmi, filozófiai problémákkal amit a mese felvet és a Korrában inkább ezen van a hangsúly...

Nah mindegy, ez a mese az amire még anyám is azt mondta hogy tetszik, pedig ő mindent utál, nem tudsz neki mondani egy filmet amit szeret, ok a Forest Gump - de azon kívül... még a James Cameronos Avatar se tetszett neki, pedig az tök jó film...

2012. aug. 26. 12:32
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, addig kapcsolj át de ha nagyon mesét akarsz nézni kapcsolj át a Disney-re mondjuk már az is egy nagy rakás ..... Az a lényeg hogy a nickelodeonnak nem is lenne nagy nézettsége Aang és Korra nélkül.
2012. aug. 26. 14:54
 14/43 anonim ***** válasza:
0%
Igen én szívesen nézem a SponygyaBob-ot meg a Jimmy neutront nekem személy szerint ezek a kedvenc sorozataim a nickelodeonon meg a Madagaszkár pingvinjei.De hát...ízlések és pofonok.
2012. aug. 26. 16:22
 15/43 anonim ***** válasza:
54%
De abban egyetértünk hogy a Disney channel egy nagy rakás sz@r
2012. aug. 26. 16:29
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, emlékszem arra amikor még Foykids meg Jetix volt akkor még jó mesék mentek.Amúgy igaz a spongyabobot még ellehet nézni a Jimmy neutron nekem már sajnos túl gyerekes lehet hogy azért mert öregedek bár még csak 17 vagyok, viszont a Madagaszkár pingvinjei az nagyon nagy.
2012. aug. 26. 18:18
 17/43 anonim ***** válasza:
Elnézést Foxkids
2012. aug. 26. 18:19
 18/43 anonim ***** válasza:

3. és 12. vagyok

jahj ne is mondd a Foxkidset meg a Jetixet imádtam!

Nekem Nickelodeonból volt egy jópár év kiesés, mert amikor általánosba 1-4-be jártam akkor volt, meg utána már amikor 11-12-es voltam, de a régi Nickelodeon is nagyon rulez!

A Jimmy Neutron az nekem is gyökérség...

A Madagszkár pingvinjeit szoszo... annyi a baj hogy néha bezártságérzetem van tőle, hogy szegények az állatkertben vannak xD és olyankor rosszul leszek tőle, néha filmeknél is előfordul...

2012. aug. 26. 19:04
 19/43 Árvai Emese válasza:
100%

nekem az aang l.is tetszik főleg az utólsó rész de a korra legendája is mondjuk abbol méd csak az első részt láttam

10-es skálán

aang--9/10

korra--8/10

de én azért nézem attol még hogy nem olyan jó mint az aang legendája csak az a baj hogy a korra már olyan jelenetben játszódik ahól már autók vannak szerintem az nem kéne még bele

2012. szept. 2. 15:56
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem jó lett mind a kettő de leginkább annak őrülök hogy van fojtatása:D
2012. szept. 16. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!