Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aang legendája vs Korra...

Aang legendája vs Korra legendája?

Figyelt kérdés
Vélemények, ki szerint melyik a jobb, ki melyiket látta?

2012. júl. 29. 16:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
40%

Én láttam már mind a kettőt.

A Korra legendája soha sem lesz annyira népszerű, mint az Aang legendája. Lehet, hogy a Korra legendáját is meg fogják szeretni, de attól még a Korra legendája mellette az Aang legendáját ugyanúgy (vagy inkább még jobban) fogják szeretni. Az Aang legendája egy örök klasszikus lett, egy örökzöld rajzfilm sorozat. A Korra legendája most még felkapott és menő, hiszen új. De szinte kizárt, hogy örök klasszikus legyen.

Őszintén? A Korra legendája az igen gyenge lett. Az alapsztori a történeti szál az nem rossz, viszont a karakterek rémesen gyengék, valamint ez a 1910-1920-as évek Amerikáját idéző futurisztikus-utópisztikus környezet, no meg az ipari forradalom valamint ez a túlzott politikai ideológiák és eszmeképek nagyon nem illenek ide. Hát a szereplők.....istenem. Maga az Avatár azaz a Korra egy rém gyenge, pancser, beképzelt luvnya, a Toph lánya egy pszichopata elborult agyú nő, a Mako a legunalmasabb az összes közül, egy unalmas lúzer. A Bolin az még szódával elmegy, van 1-2 jó poénos beszólása, a Tenzin is egy unalmas mogorva alak. Komolyan mondom, a mellékszereplőkön és az idomár-ellenes tagok szórakoztatóbbak, mint a főkarakterek. Az Amon karaktere igen jól el lett találva. Viszont kár, hogy el lett az rontva, hogy a 12.részben felrobban a motorcsónakban.

Korra legendája 10/4

Aang legendája 10/8

Viszont a SpongyaBob, a Madagaszkár pingvinjei és a Kertvárosi Gettó, simán kenterbe veri az Aang és Katara legendáját.

2012. szept. 22. 12:35
 22/43 anonim ***** válasza:
44%

Bocsi rosszul írtam.

Korra legendája 4/10

Aang legendája 8/10

2012. szept. 22. 12:52
 23/43 anonim válasza:
szerintem Aang jobb :D
2012. szept. 23. 16:46
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt végignéztem, mindkettőt imádtam, de nálam az A:TLA viszi a prímet. LoK jó-jó meg minden, de azért az Aang legendája nálam mindig #1 marad.
2012. okt. 24. 17:53
 25/43 anonim ***** válasza:

a Korrából nekem nagyon hiányoznak a régi szereplők

így Aang legendája milliószor jobb

2012. okt. 28. 21:34
 26/43 anonim ***** válasza:
szolj appa
2012. okt. 29. 23:20
 27/43 eljoe válasza:

"Kár hogy nincsenek benne a régi szereplők."

"Nem teccccik mer modern."

"Ez nem fair. Korra már az elején irányít három elemet"

"csak a pénzért csinálták" stb... Ezek a leggyakoribb "problémák" a Korra legendájával. Felkeltette az érdeklődésem hogy tényleg igazak az állítások. Így megnéztem az Aang legendáját és megnéztem a Korra legendáját is. És rájöttem... SZERINTEM egy intuitív reakciónak köszönhetjük azokat a hozzászólásokat amelyek olyan durvák. Legjobban leírni így tudnám: ANYA + FIA + VESZÉLY. Anya:fan Fia:aang Veszély:Korra. A fan elvan a fiával de látja hogy közeledik a veszély és így mindent megtesz hogy megvédje. De tévednek mert a fent említett vádak SZERINTEM alaptalannak bizonyulnak. Ha érdekel az indoklás is akkor keressetek meg privátban!

De a kérdésre válaszolva nem kéne összehasonlítani a kettőt. Ha erre az indoklásra vagy kíváncsi akkor is keress meg privátban!

2013. jún. 24. 21:08
 28/43 anonim ***** válasza:

Hát nekem az Aang legendája jobban tetszik. A történet is meg minden. 3 éve láttam az Aang legendáját de még mindig vissza nézem a részeket. Az aang legendája után megnéztem az első 2 részt a korra legendájából de valamiért nem kötött le. Én úgy gondolom hogy a korra legendája túl fejlett az idomárokhoz.

Nekem nem tetszett az a korra legendájában hogy ilyen fejlett volt hogy kocsi,rádió, újságírók mikor megnéztem a két részt akkor valamiért hiányzott az aang legendája, és sajnáltam hogy nem fojtatják az ő legendáját a saját életével. Meg az is érdekes hogy nem verik nagy dobra az elődjük, Aang halálát a korra legendájában. Nem is szóltak az első részekbe amit néztem hogy miért halt meg csak egyszerűen meghalt.( Bár lehet hogy a további részekben kiderül, nem láttam) De ha az előzménye ennek Aang legendája volt akkor igazán vehették volna a fáradságot és leírhatták volna hogy mért halt meg (az első részben). :D

Na lényegében az Aang legendája szerintem jobb. Engem jobban magával ragadott de kinek melyik tetszik. Valószínűleg ha csak a Korra legendáját néztem volna akkor azt is szívesen néztem volna de az nem tetszett ugye mint írtam hogy fejlettség van.:D Lehet ezzel vitatkozni de nekem akkor is az marad a véleményem hogy az Aang legendája ezerszer jobb.

2013. nov. 2. 13:18
 29/43 anonim ***** válasza:
52%

2. könyv meg naon gáz

csak a harcok miatt néztem végig, de ez a szellemesdi, túlzás, főleg a vége amikor Korra harcol Unlaqal

2013. nov. 18. 06:32
 30/43 anonim válasza:
Szerintem Aang legendája!
2013. nov. 23. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!