Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit jelent, ill, mire utal a...

Mit jelent, ill, mire utal a Prometheus cimű film elején a csávó jelenete, amikor megiszik valamit, aztán belezuhan a vízbe?

Figyelt kérdés
nem vágom az minek van benne a filmben...:S
2012. jún. 30. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ősóceánban jöttek létre az első aminosavak. Ez már így ok?
2012. júl. 8. 12:58
 2/7 anonim válasza:
én ebből még nem jöttem rá a válaszra, kifejtenéd hogy most akkor mi is volt az a jelenet, légy szíves? ez engem is érdekel.
2012. júl. 8. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Tehát, a Földön az élet az óceánban jött létre sok sok milliárd évvel ez előtt. Ott jelentek meg az első aminosavak, amik a fehérjék építőkövei, tehát ez által magáé az életé. Amikor a tervező szétesik, belezuhan a vízbe és ott viszont egyes részei kezdnek újra felépülni. Tehát a filmben azt akart jelenti ez az egész, hogy mégis hogyan kerültek ezek az első szerves vegyületek az óceánba.
2012. júl. 8. 13:09
 4/7 anonim válasza:
aha értem köszi :)
2012. júl. 8. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszóval: Teremtés.
2012. júl. 9. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, koszi, kozben rajottem! :-)
2012. júl. 10. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem teljesen. Max az emberé. Esetleg egy másik bolygó.

A "teremtés" és a filmbeli cselekmény között ugyanis az első esetben 3 mrd év telt volna el, ami alatt a Tervezők technológiája, sőt saját maguk is igen sokat kellett volna, hogy változzanak.

2012. júl. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!