Tetszik valakinek a Prometheus című film?
annyira nem lehet rengeteg ember, kb. 10-en voltunk összesen a teremben, gondolom a többi napon sem tolonganak az emberek, ráadásul akciós napon voltunk.
Alig vártam, hogy vége legyen, fizikai rosszullét kerülgetett, rengeteg utánzás volt benne, pl az alien-ből, vagy a 8. utas a halál, stb...
Attól a doktornőtől meg egyenesen kirázott a hideg...Charlize theron nagyon szép volt mint mindig, de hát ez nem elég egy filmhez...
Én 2x voltam bent rajta (3D + eredeti nyelv miatt is) rengeteg ember ült bent. Kényelmetlenül is éreztem magam egy kicsit, mert tömegfóbiám van.
Az "utánzások" amikről beszélsz, utalások voltak a korábbi részekre, szándékosan, hogy feltűnjön. Szívesen.
Nekem pedig személy szerint Rapace sokkal jobban tetszett, de ízlések és pofonok. Persze attól még Theron is szép.
Remélem nem azért tartod sz*rnak, mert nem horrort kapták. Sajnálom, ez scifi film volt. De ismét szívesen.
Ha nem jön be a műfaj, nem szereted ha nem rágnak mindent a szádba, akkor máskor nem ülj be ilyen filmekre.
Nekem se tetszik a Gyűrűk ura vagy a Star wars (miközben másoknak orgazmusuk van tőle), mégse oltári sz*rozom.
Van olyan film, ami mindenkinek tetszik? Nincs.
Szóval nyilván vannak, akiknek szintén nem jött be.
Itt sok véleményt találhatsz.
Szerintem oltári jó volt! Azért kell neki még egy rész, remélem tényleg megkapjuk! Arra már lehet ne ülj be!
Ja Rapace nekem is tök szimpi volt a szerepben! Nem csoda hogy Theron végül kiakadt hogy nem ő lett a főszereplő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!