Tetszik valakinek a Prometheus című film?
akkor biztos tudjátok, hogy: amit a david belerakott a csávó italába, az mi volt? és attól miért alakult át?
ezt az egyet nem vágom...
Nos ,ha szerinted oltári szar volt ,abból csak az következik,hogy még oltári fiatal vagy ,és teljesen járatlan a sci-fi klasszikusokban !
Szerintem ebbe a filmbe nagyon sok minden bele volt kódolva, oda vissza ! Sajnos az igaz,hogy kivágtak a filmből legalább 30 percet,de ezt csak azért tették ,hogy az Alkonyat rajongó generáció ne aludjon el ! Ezek szerint mégsem sikerült eléggé lebutítani!
Köszönöm a válaszokat, oltári sokat fáradtatok a válaszadással, lacatkára gondolok, nem tudom miért olyan hihetelen, hogy valaki nem szereti a sci-fi filmeket. Én pl utálom, de ugyanúgy utálom az Alkonyatot is, és az ehhez hasonlókat. Mi olyan felháborító ebben?
Nem tudom te hány éves vagy lacatka, de szerintem te sem tudod, hogy én hány éves vagyok, egyébként ebben az esetben nem is lényeg.
De azért köszí!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!