Eddig hogyan tetszik a Legend of Korra?
Figyelt kérdés
Ki a kedvenc karaktered?2012. máj. 12. 13:46
41/48 anonim válasza:
Én meg (sokat írtam ide) imádom az Avatárt, meg a Odaátot is. :) de pl nem tetszett ez az új sorozat a Grimm, de nem is ócsárolom, hogy milyen f.os, meg hogy mindenki milyen f.os, hogy nézi és "egymásra találtunk". Szerintem nem minket kellene leszidni, mert ezt a trógert leosztottuk, hanem őt aki nem csak a rajzfilmet, de minket is leminősített. Amúgy nem lehet ezt a kérdést könnyen elsőre véletlenszerűen megtalálni, szóval direkt rákeresett, hogy "Korra" és úgy írt. Én sose venném a fáradtságot, hogy rákeressek valamire ami nem tetszik, mivel megnézek 1-2-3 részt és ha nem jön be onnanstól nem érdekel a dolog. De olyan felháborodással írt, hogy az már sértő. De legalább tudom, hogy nem velem a baj, hanem az ő agyával. :)
42/48 anonim válasza:
A 39-es válaszoló vagyok, nem kell vele foglalkozni azt kész.Amúgy az tényleg hülye dolog hogy nem tetszik neki egy műsor azt bearja és megkeresi.Amúgy a grimmet én sem szeretem.
43/48 corlex11 válasza:
Amon Véridomár ÉS a vízidomár tanácsos testvére
44/48 anonim válasza:
Attól mert valami Emmy,Oscar meg ilyesmi díjakat nyert attól még lehet roszz...
45/48 anonim válasza:
ÚRISTEN LÁTTÁTOK MÁR A 2. ÉVAD BEMUTATÓJÁT???
Én is csak most néztem meg de szent sz-r SRÁCOK.
A MÁSODIK ÉVAD NAGYON BRUTÁL LESZ.
MÉG HA NEM IS SZERETITEK ANNYIRA NÉZZÉTEK MEG A BEMUTATÓT.
BAROMI ROSSZ KEDVEM VOLT DE EZ ANNYIRA FELNYOMTA BENNEM A PUMPÁT HOGY ÉRZEM A SZÍVDOBOGÁSOM A SZEMGOLYÓMBAN.
PEDIG NEM EGY PÖRGŐS BEMUTATÓ DE JESSZUSOM GYÖNYÖRŰ.
46/48 A kérdező kommentje:
És most megint lehet várni egy évet a folytatásra... :D
2013. nov. 23. 18:39
47/48 anonim válasza:
Hát ez egy szar. Onnan is látszik hogy már nem is adják magyarul a tv-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!