Eddig hogyan tetszik a Legend of Korra?
*Clap clap clap*
Ez a szörnyen rossz történetű rajzfilm Emmy díjat kapott, de te biztosan okosabb vagy, azonnal abba is hagyom a nézését! Hogy voltam képes eddig ezt nézni, ha neked nem tetszik, nem értem!? Hiszen tudhatnám, hogy a világon csak a te véleményed számít, és aki nincs egy véleményen veled, az egy csökött idióta. Bocsáss meg elfelejtettem hatalmasságod, kérlek ne haragudj!!!
Szánalmas...
Már ne haragudj de több díjat kapott mint bármelyik nick műsor, külömböző kategóriákba legaléább 27-et.Ha rossz lene a műsor akkor nem csinálnának folytatást erre gondolhatnál.
Amúgy ha olyan rossz rajzfilm lenne akár az Aang legendája vagy a Korra legendája akkor mit keres az IMBDN listájának a 12. és 19. helyén, megelőzve több szászezer műsort köztük a simpson családot, south parkot és még lehetne sorolni.A grafikáról meg annyit hogy akkor szóld le ha tudnál jobbat csinálni bár azt kétlem, lehet hogy van benne egy-két hiba de kérdem én m,iben nincs.Amúgy meg akkor szóld le ha kitudsz találni egy ilyen összetett és nagyszerű történetet.De ha neked nem tetszik akkor ne nézd ott vannak a neked való műsorok is pl: a bubi guppik vagy mi.Ha neked ez kell...akkor szánalmas vagy.
Nekem tetszik,jók lettek a szinkronhangok.
Előző 2 válaszoló: Hagyjátok már békén neki is lehet véleménye.Nem értek vele egyet,de azért tényleg vannak jobb műsorok a nickelodeonon.
Úgyértem ami hasonló kategóriájú.
A madagaszkár pingvinjei vicces sorozat az Avatar-nak meg nem az a lényegeszal nem lehet összehasonlítani de így is az Avatar a jobb mert abba is vannak poénos részek amik űberelik.Amúgy csak kérdés kb hány éves vagy?
Nem kell, hogy mindenkinek minden tetszen, de azért azt szögezzük le, hogy az Avatár nem rossz, főleg nem sz*r.
Pl. mit tudom én, van az Odaát sorozat, ami nekem egyáltalán nem jön be és nem is nézem, mégse rossz ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!