Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Star Wars...

Joza97 kérdése:

Mi a véleményetek a Star Wars animációs sorozatról?

Figyelt kérdés
(És a három főszereplőről Anakinról Obi-vanról és Ahsokáról.)

2012. máj. 7. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Olyan 70%-ban tetszik. Azért, mert jó, hogy kitérnek benne a klónokra, személyiségükre, ügyeikre, tehát a rajzfilmben nem olyan agy nélküli harci gépek mint a filmben. Az is szimpatikus, hogy a többi jedit is szerepeltetik benne.

Viszont nem tetszik, hogy a rajzfilm nem illeszkedik az eredeti történetbe, pedig akár úgy is megcsinálhatták volna. Anakin és Obi-van karakterét kedvelem, viszont Ahsokát kihagyhatták volna. Aranyos, jó jedi, de valahogy nem illik bele a történetbe. Legalábbis szerintem.

2012. máj. 7. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem Ahsoka szerepeltetése nem olyan nagy "bűn", de azzal nagyon elrontották, hogy Anakin mellé helyezték. Szerintem úgy kellett volna megoldaniuk, hogy más Jedi-hez rendelik, például Obi-vanhoz vagy Plo Koon mesterhez. Ezzel a malőrrel nagy fába vágták a fejszéjüket a készítők, kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani. Jobban szerettem volna, ha a dolgokat egy kicsit a könyvekhez és a video játékokhoz is igazították volna. De így is nézhető nálam. Szép a látványvilága.

Az újfajta, "idétlen" formájú hajók, járművek erőltetésére már egy kicsit neheztelek, de szeretem, amikor a klasszikus trilógiából hoznak elő járműveket, mint például Luke tatooine-i terepsiklóját.

FIGYELEM! SPOILER!

A negyedik évadban sok dolog kicsapta nálam a biztosítékot. Például amikor Obi-van-t átváltoztatják bérgyilkosának teljes másolatává. Szerintem ezt nyugodtan ki lehetett volna hagyni, nem nagyon illik a Star Wars világába. Plusz még amikor az Éjnővéreket szerepeltetik és szinte bugyuta hókusz-pókuszokkal megváltoztatják egy humanoid biológiai testét (Savage megerősítésénél - bár ez a 3. évadban volt), és amikor Dooku-t azzal a babával kínozzák, az nekem már sok(k) volt.

Szerény véleményemet képezi továbbá, de ez csak a saját kis véleményem, hogy Darth Maul-t sem kellett volna visszahozni. Tudom, hogy sokak kedvence és a könyvben (Baljós árnyak) sincs egyértelműen leírva, hogy meghalt vagy életben maradt-e. A 4. évadra a készítők ötlethiányát is jellemzi, hogy betették, szerintem békén kellett volna hagyni.

De vannak jó részei is a 4. évadnak, például kalamarik bemutatása vagy Krell tábornok szerepeltetése és Boba Fett kezdeti pályafutásának nyomon követése.

SPOILER VÉGE

2012. jún. 1. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!