Mi a véleményed a Dzsungel élet (Jungle Juncion) című animációs sorozatról (Disney Channelen adják)?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon pihent!xDKétkerekű malac,guruló bogarak stb.Én csak akkor nézem,ha nagyon rossz kedvem van.Ezen a mesén mindig sírva röhögök.Van benne a madár,egyik részben repült.Másik részben blokád volt az úton,és nyávogott hogy nem tudja kikerülni.SIMÁN átrepülhette volna,mivel ő egy MADÁR!xD2011. aug. 22. 00:21
1/5 anonim válasza:
komolyan, ennél azzal is többet tanul a gyerek, ha csak egész nap az angry birdest nézi... ezek a mai sorozatok valami elképesztően bénák
2/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom 100%-ig!Meg egyik részben,a karácsonyi különkiadásban volt hogy egy fekete folt tette le az ajándékokat,és azthitték,hogy a mikulás az!De a mikulás az piros!!!!!XD
2011. aug. 22. 11:04
3/5 anonim válasza:
Múltkor anyum barátnőjének a kisfiára vigyáztam(2 éves) és meg kellett néznem vele az összes részt,ami meg volt nekik DVD-n sajnos.Mikor néztük,éreztem hogy az agysejtjeim szép lassan kezdenek elhalni,persze Tomikának tetszett.Őszintén szólva egy nagy baromság és nagyon hülye formák vannak benne,semmi pénzért nem néznék meg mégegy részt belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
De milyen érdekes,eddig akiket megkérdeztem(barátok,rokonok)mind egy kupac kakinak gondolták ezt a sorozatot....:D
2011. aug. 22. 22:16
5/5 anonim válasza:
Nem csoda,hogy annak tartották.;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!