3D animációs film?
Testvérem újabb rövidfilmet alkotott :)
3D-T meg mindent ő csinálta és kérte hogy rakjam ki ide hogy elmondhassátok a véleményeteket róla :)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=comFB15i-XI
Szia!
Gondolom Green Screen előtt vette fel a szereplőt. Nos, sajnos meglehetősen sokszor és eléggé erősen látszanak azok a "foltok", amelyek akkor keletkeznek, hogy ha a hátteret nem sikerült maximálisan eltüntetni - nekem is sok fejtörést okozott ez a rész. Ezt orvosolnia kéne, méghozzá sokkal jobb felvételekkel.
Valamint elkövette azt a hibát, hogy a felvételkor néha kilógott a feje a kamerából, ezáltal a videóban néha olyan lett a kép, mintha hirtelen levágtak volna a koponyájából egy tök egyenes darabot. Médiatanárom tanítása szerint ezt úgy kerülje el, hogy messzebbről veszi a szereplőt, mert nagyítani sokkal könnyebb és esztétikusabb egy filmben, mint ez a levágott fejkategória, meg hogy nem fér bele a test a videó keretei közé.
Maga a videó egyébként a fentieket leszámítva szerintem teljesen korrekt, főként azért, mert gondolom magának és maga miatt csinálta :).
Nem ismererem a tesódat, ezátal nem tudhatom, milyen programokat használ, de hátha nem ismeri még ezt az oldalt: [link]
Rengeteg ingyenes tutorial van, egy igazi nagyágyútól.
Gondoltam, bele is írta a nevébe :).
róbálja ki az After Effects nevű programot. Én is azzal Green Screenelek. Meg sok mást is abban csinálok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!