Mit gondoltok a Once upon a time sorozatról?
imádom:) (és többen nézik a barátaim közül és ők is imádják:) )
nekem piroska a kedvencem :)
Köszi a választ :) Piroskát én is bírom, de nekem Rumpelstiltskin a kedvencem, egyszerűen imádom, nagyon jó a stílusa, és a színészt is bírom, bele tudja élni magát a szerepbe, látszik rajta, hogy élvezi, amit csinál :)
Remélem, lesz 2.évad :))
"Mert megtöri az átkát? De az csak jó neki...Vagy nem?" Szerintem azért nem hagyta, mert már annyira eluralkodott rajta a gonosz...:(
A kérdésre válaszolva pedig én imádom:D Nekem is Piroska a kedvencem, illetve a "mesebeli" Hófehérke (ez a modern kimondottan idegesít:D) Rumpelstiltskinben meg azt szeretem, hogy mindig van valami amit nem tudunk róla, meg mindig kitalál valamit.:D
Szerintem nagyon jó kis sorozat:)) A legutóbbi (21.) rész meg izgalmasan lett befejezve, várom már a következőt:P (de nem mondok semmit, lehet, hogy még nem tartasz ott:))
A 22. részben Rumplestilskin a mágiát hozza vissza.Az is volt az utolsó mondat a részben: Magic is coming. (a varázslat közeledik)Szerintem ha újra dark one akar lenni, akkor sem szeretné elveszíteni belle-t és ha lehet inkább őt választja. Ezt azéért gondolom, mert amikor azt hitte August a fia (Baelfire), akkor azt mondta neki, hogy legutóbb a hatalmat választotta,de most őt fogja, a szeretteit. Meg hát Rumple is szerelmes belle-be és látszik rajta, hogy tényleg nem akarja elveszíteni (de ettől még visszahozza mágiát ami elválasztotta őket- érdekes)
A kút pedig ugye visszahozza a mágiát, ami azt elenti, hogy Regina varázsereje visszatér. Szerintem tök izgi lesz a 2.évad ha más miatt nem is, de ezek miatt a rejtélyek miatt tuti. :))
De Rumple azért hozta vissza a mágiát, mert meg akarja találni a fiát :) Meg persze bosszút akar állni Reginán.
Nekem Rumple az abszolút kedvencem :)
Én Robert Caryle-t nagyon bírom, szerintem egyszerűen zseniálisan játssza a szerepét, nagyon jól játszik a hangjával és Rumple és Mr. Gold közt nagy különbségek vannak és ő ezt nagyon jól megoldja.
Most már én végképp nem értem mert láttam egy előzetest éés abban Belle kérdezte, h azért hozza-e vissza a mágiát h bosszút álljon eree ő : NO,no és a többit nem értettem. de elkezdtek veszekedni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!