Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Once upon a...

Mit gondoltok a Once upon a time sorozatról?

Figyelt kérdés
Ki a kedvenc szereplőtök? :)

2012. máj. 7. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen imádom a sorozatot, az épp aktuális kedvencem. Rég néztem már ennyire jót:) Abszolút kedvencem nekem is Rumpelstiltskin:))

<3

2012. nov. 11. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Latom itt sok Rumpelstiltskin fan van :)) en is ot szeretem a legjobban, fantasztikus karakter, magavalragado alakitas, es valahogy nem is annyira gonosz ha jobban megnezzuk. Bellet is nagyon szeretem a kettojuk parosa tokenletes.

Red is nagyon szimpatikus, de Snownak nekem is csak a mesebeli alakja tetszik. Reginat sem tudom elitelni, akit a legjobban utalok az Cora, na meg egyenlore Hook (bar kulsore ne mondhatnam h nem tetszik, de a karaktere nagyon felhuz). Aurora is idegesit, nem tudom miert, meg Mulan is (pedig a meset annyira szeretem)

Egyik kedvenc sorozatom, de nagyon felek, hogy tul hosszura nyijtjak, es elrontjak vele az egeszet

2013. jan. 10. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:

de hol adják ezt a műsort?? én az m1-en nézem és ott még csak 1. évad 17.részig van és seholsem tudom leszedni a következőket mert vagy feliratos vagy angol szinkronos...

olvasni nem tudom mert akkor nem tudom figyelni a képet angol meg még nem tökéletes

2013. jan. 13. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
szinkronizalva nincs is, csak felirattal van fent minden resz... amugy sokkal jobb felirattal, pl Rumple magyar hangja meg sem kozeliti az eredetit. Amugy ha odateszed magad es elkezded felirattal nezni a sorozatot, 2-3 resz utan mar egyaltalan nem lesz gondod azzal h nem tudsz figyelni..eleinte en is igy voltam, de egy ketto belejottem, es mostmar nem is szeretek szinkronosan nezni filmeket
2013. jan. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!