Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek, hogy tetszett a...

Nektek, hogy tetszett a Felhők fölött három méterrel című film?

Figyelt kérdés

Én tegnap néztem meg,és nekem iszonyatosan tetszett,soha nem láttam még ennyire szenvedélyes-szerelmes filmet,pedig nagy romantikus film kedvelő vagyok!Annyira a film hatása alatt vagyok még mindig...nagyon tetszett!

Nektek mi a véleményetek?

2012. ápr. 28. 08:47
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Nekem elküldöd priviben, hogy mi lesz benne? Megköszönöm, előre is!
2012. jún. 5. 11:35
 32/57 A kérdező kommentje:
Azért nem írok privátba nektek,akik kérték,mert a hozzászólásokat úgy értelmeztem a spanyol emberkéktől,hogy ami a könyvben volt,annak,hogy lett vége,ki kivel jön össze,stb!Így nem akarok semmit írni,mert lehet,hogy nem úgy csinálták meg a filmet ahogy a könyvben van!:/ Úgyhogy énis kételyek között vagyok,tulajdonképpen csak találgatok!
2012. jún. 5. 17:34
 33/57 anonim válasza:

nekem nagyon nagyon tetszett, a kedvencem lett. 2 napja láttam , de még mindig a hatása alatt vagyok..

Már azóta 3szor megnéztem...

Mario Casas hasa,nézése,teste *.* Egy félisten az a pasi :DD

Nagyon sajnáltam hogy nem jöttek össze a film végén Babival, de a második részben remélem ez változni fog. Nagyon várom hogy láthassam a 2.részt, már meg is beszéltük a barátnőimmel hogy azt meg fogjuk nézni a moziban :DD

2012. jún. 20. 00:38
 34/57 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszett. főleg hogy küzdd a lányért. De kérlek titeket... az egy dolog, hogy jó film, de nem kell isteníteni a benne szereplő fiút. Egyszerűen rossz volt olvasni, hogy "félisten" "aaaaahw dejó hasa, segge" na meg a bele milyen jó mmmm... Na elnézést, nem ez volt a kérdés tudom, de rossz nézni ahogy így elfajul az egész fiatalság. Főleg a félistenes szöveg dühített fel, az azért már tényleg sok. Nem félisten, csak egy ember, és még millióknak van ilyen, vagy jobb testük. És nem félistenek:)
2012. jún. 23. 02:07
 35/57 anonim ***** válasza:
nem akrok ünneprontó lenni, de én őgy hallottam nem tom igaz e h a könyv szerint nem jönnek össze, meg babi ugyanolyan lesz mint az anyja, meg már esküvőre készül v mi, de nagyon remélem h a filmben nem így lesz, és összejönnek
2012. jún. 24. 21:33
 36/57 A kérdező kommentje:
Jól hallottad,a könyvben így van,és az eredeti olasz verzióban is így van,csak remélhetjük,hogy ezt megváltoztatták,de nem hinném...!:/
2012. jún. 25. 16:56
 37/57 anonim válasza:
én ma láttam és télleg nagyon jó film!! :D egész nap ezen járt az agyam :D én is várom a második részt :D
2012. jún. 25. 22:01
 38/57 anonim válasza:

utolsó vagyok itt a második rész trailerje akit érdekel :P

http://www.youtube.com/watch?v=as1v1hF7bb8&context=C43b08beA..

2012. jún. 26. 08:01
 39/57 anonim ***** válasza:

én is nézegettem spanyol hozzászólásokat, a google segítségével meg lefordítottam őket, de semmit nem tudtam meg a filmről azokból, van akinek tetszik, még jobban mint az első, de én megörülök ha azt a barnát választja, már nem azért de annyira unszimpatikus,

itt van 2 vidi , ha valaki még nem látta volna őket

az első nekem nagyon bejön, nagyon szép sztem, az a zene ami alatta megy, az benne lesz a filmben?? v nem? csak kiváncsiságból, mert nagyon tetszik, de lehet az elsőbe volt benne, már nem emlékszem

http://www.youtube.com/watch?v=Qo5iKHTI3I0&feature=related

itt meg a barna csaj énekel, de nem tom, h a filmben is énekelni fog e , na minegy

http://www.youtube.com/watch?v=EXDuKNoaWvw

2012. jún. 26. 10:34
 40/57 anonim ***** válasza:

La película es preciosa a mi me encanto, yo la vi el 21 de junio que hubo el maratón 3MSC+TGDT, fui con mis amigas y todas lloramos es muy emocionante!

remélem nem hal meg H, bár már gondoltam rá, h babi férjhez megy, a barna hajú csaj meg gyászolja, ... de csak nem játsszák meg ezt, mert akkor gyűlölni fogom a filmet

2012. jún. 26. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!