Nektek, hogy tetszett a Felhők fölött három méterrel című film?
Én tegnap néztem meg,és nekem iszonyatosan tetszett,soha nem láttam még ennyire szenvedélyes-szerelmes filmet,pedig nagy romantikus film kedvelő vagyok!Annyira a film hatása alatt vagyok még mindig...nagyon tetszett!
Nektek mi a véleményetek?
nekem nagyon nagyon tetszett, a kedvencem lett. 2 napja láttam , de még mindig a hatása alatt vagyok..
Már azóta 3szor megnéztem...
Mario Casas hasa,nézése,teste *.* Egy félisten az a pasi :DD
Nagyon sajnáltam hogy nem jöttek össze a film végén Babival, de a második részben remélem ez változni fog. Nagyon várom hogy láthassam a 2.részt, már meg is beszéltük a barátnőimmel hogy azt meg fogjuk nézni a moziban :DD
utolsó vagyok itt a második rész trailerje akit érdekel :P
http://www.youtube.com/watch?v=as1v1hF7bb8&context=C43b08beA..
én is nézegettem spanyol hozzászólásokat, a google segítségével meg lefordítottam őket, de semmit nem tudtam meg a filmről azokból, van akinek tetszik, még jobban mint az első, de én megörülök ha azt a barnát választja, már nem azért de annyira unszimpatikus,
itt van 2 vidi , ha valaki még nem látta volna őket
az első nekem nagyon bejön, nagyon szép sztem, az a zene ami alatta megy, az benne lesz a filmben?? v nem? csak kiváncsiságból, mert nagyon tetszik, de lehet az elsőbe volt benne, már nem emlékszem
http://www.youtube.com/watch?v=Qo5iKHTI3I0&feature=related
itt meg a barna csaj énekel, de nem tom, h a filmben is énekelni fog e , na minegy
La película es preciosa a mi me encanto, yo la vi el 21 de junio que hubo el maratón 3MSC+TGDT, fui con mis amigas y todas lloramos es muy emocionante!
remélem nem hal meg H, bár már gondoltam rá, h babi férjhez megy, a barna hajú csaj meg gyászolja, ... de csak nem játsszák meg ezt, mert akkor gyűlölni fogom a filmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!