Nektek, hogy tetszett a Felhők fölött három méterrel című film?
Én tegnap néztem meg,és nekem iszonyatosan tetszett,soha nem láttam még ennyire szenvedélyes-szerelmes filmet,pedig nagy romantikus film kedvelő vagyok!Annyira a film hatása alatt vagyok még mindig...nagyon tetszett!
Nektek mi a véleményetek?
Azért nem barátkozik már Katinával a baleset után, mert emlékezzetek, hogy amikor ellógta a pénteket, akkor az anyja azt mondta Babinak, hogy ha majd nem barátkozol vele talán észhez térsz... :(
Szerintem az anyja befolyásolja.
Áhh iszonyatosan szeretem ezt a filmet, alig várom a második részTTTTTT!!!! :)
úgy örülök,hogy ilyen sok embernek tetszett ez a film,nagyon jó,hogy nem vagyok egyedül!:D sehol,semmilyen oldalon nem találtam ehhez a filmhez rossz hozzászólásokat,csak jót,esküszöm!de nem is csoda...
az már valami ha ilyen sok embernek tetszett/ik!
így reménykedem abban,hogy a nyáron legalább feliratosan megnézhetjük a második részét!:P
Életemben nem láttam még ilyen jó filmet, és én is remélem hogy még nyáron megnézhetjük legalább feliratosan!
Ha valaki tud majd linket a második részhez akkor kérem hogy ossza meg velünk is!!!
úgy legyen,nem szeretnék annyit várni!:)
bár én már úgy-ahogy tudom,hogy mi lesz a második részbe,spanyol oldalakon leskelődtem,meg hozzászólásokat olvasgattam,nagyjából tudom,hogy mi lesz!:) de attól még nagyon-nagyon váááárom!:D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!