Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Véleményekre lennék kíváncsi...

Katiecatie kérdése:

Véleményekre lennék kíváncsi horror ügyben (többi lent) Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szeretitek a horrort? Melyik, milyen fajtáját? Kedvencek?

Mi a véleményetek arról, aki fiatal korában nézi?:)

Mártírokról,Emberi százlábúról,Groteszkről kritika? (aki látta)

Szerb filmet vagy a regoregitated sacrifice-t megnézte valaki?

Nem kérem, hogy egyesével válaszoljatok mindre, csak amire gondoljátok:D

2011. júl. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:

bocsi hogy így eltűntem:D

szerintem ha lightos kell, az annyi hogy ne legyen benne vér.

pl Kísértetjárás Connecticutban:D mindenképpen nézd meg. én barátnőmmel este megnéztem még pár éve, és uuhh..nem volt kellemes sikítozni meg egymás kezét ronggyá szorítani:D pedig így visszanézve nem durva, és nem is ölnek benne senkit. szóval csak bátran:) vagy Amityville Horror. Mondjuk az utóbbi szerintem kb 10éves gyerekeknek van, de kezdésnek nemrossz:D éés Ryan Reynolds is bennevan ha ez meghozza a kedved:p

Hidd el, a rendes horror, ha ijesztő, sokkal jobban para mintha másfél óráig a belezést nézed és az ordítást hallgatod, mert tudod hogy az csak effekt/smink/maszk.

Aztán ottvan a Nem fogadott hívás, ami elég ijesztő volt, és ha jól emlékszem vér nem volt benne:D szóval ha ezeket így sorban megnézed, jöhet egy keményebb belezős, és szerintem akkor már mondhatod hogy igazi horroros vagy:DDD

2011. aug. 8. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!