Ajánlanátok nekem jó horror, thriller és dráma műfajű filmeket?
Lehet régebbi, újabb, de olyat, ami tényleg jó szerintetek.
Drámából ezeket szeretem, tehát kb ilyen féléket várok:
Mindenki megvan, The Fountain, Édes November, Bakancslista, Zongorista, Schindler listája..
Thriller: Halálsoron, Más világ, Hatodik érzék
Horror: Hivatlanok
Ha szereted a Forrást, akkor mindenképp nézd meg A tökéletes trükk című filmet, nagyon jó, egyik kedvencem.
Ha már Halálsoron, akkor A remény rabjai :)
Amúgy Pillangóhatás, Gattaca, 23as szám, Ház a tónál, Ismeretlen hívás, Eredet.
Majd írj hogy döntöttél!
előző vagyok írok még párat:
Legenda vagyok, A Da Vinci-kód, Álomcsapda, Millió dolláros bébi, Benjamin Button, Gettómilliomos, Kegyetlen játékok, Dirty Dancing
Biztos jó párat láttál már ezekből, de amit nem, azokat nagyon ajánlom, mert ezek mind mind jó filmek, kivétel nélkül :D
Huhh koszi.:) van par amit majd letoltok..meg van par amit mar lattam..es enyleg jok.:)
Elsonek! A vegsoallomas nem etszett...minden resz ugyan az szinte..nem az en vilagom..sztem egyalzalan nem a legjobb.:) SZERINTEM!!:)
még mindig én vagyok :D
szóval amiket hallottam meg olvastam amik még kitűnő drámák, igaz még nem láttam de ajánlom:
Séta a múltba
A jövő kezdete
Van egy olyan h A mintadiák (egy tourette szindrómás céljának beteljesüléséről szól), movies 24en szokott lenni asszem, sztem jó.
És ha sírni akarsz, akkor ezt nézd meg: Hacsi a leghűségesebb barát, nagyon kis kedves film, egyben szomorú és megható.
találtam még párat:
dráma: A lánc
thriller: 11:14
horror: 1408
Elkezdtem beszerezni a torrenteket, volt pár amit sajnos nem találtam, de még így is rengeteget igen, elég lesz ezeket is megnézni!:)
viszont remélem, amiket megtaláltam hamar lejönnek!:)
9t megtaláltam, meg volt pár amit láttam..vagy már megvan!:) tehát jó arány!:) és még egyszer köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!