Ajánlanátok nekem jó horror, thriller és dráma műfajű filmeket?
Lehet régebbi, újabb, de olyat, ami tényleg jó szerintetek.
Drámából ezeket szeretem, tehát kb ilyen féléket várok:
Mindenki megvan, The Fountain, Édes November, Bakancslista, Zongorista, Schindler listája..
Thriller: Halálsoron, Más világ, Hatodik érzék
Horror: Hivatlanok
Szívesen!
ja és majd leírod, hogy mit néztél és hogy tetszett-e, kivi vagyok:D
pillangóhatás 2-ről annyit h láttam és alig emlékszem rá, tehát...
az első részt pedig vagy 5x megnéztem :)
Dráma: Tizenhárom, Nevem Khan, Like crazy, Red dog, A békés harcos újta(bár ez inkább ilyen mélytöltetű akármi), Anne Frank naplója, Green Street Hooligans, Utóirat szeretlek, Amerikai história X
Thriller/horror: Buio omega, Halálos hallgatás, 1000 halott háza, Mártírok, Szerbfilm, Cannibal holocaust, Egy kés filozófiája,Salo, avagy Sodoma 120 napja, Viharsziget, Ismeretlen kívás, Hívatlan vendég, Köpök a sírodra, Ragyogás, Az ördög maga, A bűn éjszakája
Remélem tudtam segíteni. :)
Hetedik
Hannibál trilógia (A bárányok hallgatnak, Hannibál, A vörös sárkány)
Törés
Csontember
A dolgok állása
Dorian Gray
Éhezők viadala
21 Las Vegas ostroma
Szerelmünk lapjai, ha az Édes November tetszett, ez is imádni fogod :)
Juj még eszembe jutott pár>> Az élet szép(La vita e bella), Emlékezz a titánokra!, 12 dühös ember, Dal egy agyonvert fiúért, Csíkos pizsamás fiú
ezek közül mind dráma. talán a 12 dühös ember lóg ki a sorból, de nagyon is szerethető kis film. :)
Nekem ezek a kedvenceim:
horror: Halálos kitérő, Péntek 13, Kéjutazás, A kaptár,Rémálom az Elm utcában,
thriller: A titkos ablak,
dráma: Harcosok klubja, Hours,
Most több nem jut eszembe... :)
Nem olvastam el az előző kommenteket, tehát lehet, hogy ezeket ajánlották már.
Horror: Sikoly, American horror story (sorozat, de egy évad csak 22 részes és nem összefüggő)
Dráma: Kutyavilág, 500 nap nyár, A nagy Gatsby
Thriller: Chloe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!