Véleményekre lennék kíváncsi horror ügyben (többi lent) Ti mit gondoltok?
Szeretitek a horrort? Melyik, milyen fajtáját? Kedvencek?
Mi a véleményetek arról, aki fiatal korában nézi?:)
Mártírokról,Emberi százlábúról,Groteszkről kritika? (aki látta)
Szerb filmet vagy a regoregitated sacrifice-t megnézte valaki?
Nem kérem, hogy egyesével válaszoljatok mindre, csak amire gondoljátok:D
KitKat: azért én is beijedtem volna:o vagy az arcomba locsoltam volna egy kis szenteltvizetxd
Inkább nézd meg a Nem fogadott hívást, az is jó kis film, főleg ha este kezded el:D
KitKat
Hát magamra tuti nem önteném mert marna mint a sav (gonosz kis lelkecském van *muhaha*) xD
A One Missed Call? Hát az szerintem elég gagyi. Egy időben az a dallam volt a csengőhangom :P...Am az Ördögűzőnek a rendezői változatát nézd meg...az sokkal jobb ;)...
amikor azért hirtelen AZ lett a csengőhangom és rejtett számon hívtak, kissé megijedtem xd megvicceltek a haverok:D
a rendezői változat abban más hogy vágatlan?:D
Én csak a rendezőit tudom megszerezni, úgyhogy azt fogom.
Abban más, hogy 137 perc az eredeti 122 helyett, mivel egy két érdekesebb jelenet is benne van. :D
legelső vagyok!
Alien filmeket szereted? Igaz, hogy enyhe horror és nem félelmetes de a story és maga a film is nagyon jó annak ellenére milyen régi némelyik része.
A 2. része nagyon jó "akcióhorror" vagy 5x láttam.
Amúgy a texasy láncfűrészesben mi a "horror"? Egyik ste végignéztem és még meg se mozgatott. Izgalmas volt de semmi több.
Úúú, támogatom, az Alien tényleg jó.
Hát, én nem láttam a texasit, de egyrészt vannak ilyen filmek, bele kell törődni, másrészt az igaz történeten alapul, annyi a különbség, hogy akiről mintázták a gyilkost, az valójában nem a láncfűrésszel gyilkolt, azzal csak felvágta a holttesteket, szóval ezért kaphatta a horror jelzőt.
Az Alien tényleg jó, de könyvben még jobb:)
Horror-Rettegés.
Azért ha engem egy láncfűrészes tag kergetne lehet nem 60 lenne a vérnyomásom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!