Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Véleményekre lennék kíváncsi...

Katiecatie kérdése:

Véleményekre lennék kíváncsi horror ügyben (többi lent) Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szeretitek a horrort? Melyik, milyen fajtáját? Kedvencek?

Mi a véleményetek arról, aki fiatal korában nézi?:)

Mártírokról,Emberi százlábúról,Groteszkről kritika? (aki látta)

Szerb filmet vagy a regoregitated sacrifice-t megnézte valaki?

Nem kérem, hogy egyesével válaszoljatok mindre, csak amire gondoljátok:D

2011. júl. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
És tudod mi a poén? a 6 fős társaságból 3an felébredtünk hajnali 3-kor (néhány perces késéssel és mind a 3an másik szobában voltunk)...ez nem kamu xD...még én is csokiztam rendesen azon az éjszakán, gondolhatod, szegény párák elküldtek a halál f*szába xDD
2011. júl. 19. 23:44
 22/51 anonim ***** válasza:
Hmm, ezt az ördögűzőt én is megnézem, kedvet kaptam hozzá, hátha megijedek. A PA óta nem féltem filmen. =/
2011. júl. 20. 08:13
 23/51 A kérdező kommentje:

KitKat: azért én is beijedtem volna:o vagy az arcomba locsoltam volna egy kis szenteltvizetxd

Inkább nézd meg a Nem fogadott hívást, az is jó kis film, főleg ha este kezded el:D

2011. júl. 20. 09:24
 24/51 anonim ***** válasza:

KitKat

Hát magamra tuti nem önteném mert marna mint a sav (gonosz kis lelkecském van *muhaha*) xD

A One Missed Call? Hát az szerintem elég gagyi. Egy időben az a dallam volt a csengőhangom :P...Am az Ördögűzőnek a rendezői változatát nézd meg...az sokkal jobb ;)...

2011. júl. 20. 12:43
 25/51 A kérdező kommentje:

amikor azért hirtelen AZ lett a csengőhangom és rejtett számon hívtak, kissé megijedtem xd megvicceltek a haverok:D

a rendezői változat abban más hogy vágatlan?:D

2011. júl. 20. 13:01
 26/51 anonim ***** válasza:

Én csak a rendezőit tudom megszerezni, úgyhogy azt fogom.

Abban más, hogy 137 perc az eredeti 122 helyett, mivel egy két érdekesebb jelenet is benne van. :D

2011. júl. 20. 13:56
 27/51 A kérdező kommentje:
Egyébként a Szerb film közepén vagyok, csak neteznem kell egy kicsit hogy folytatni tudjam
2011. júl. 20. 14:17
 28/51 anonim ***** válasza:

legelső vagyok!

Alien filmeket szereted? Igaz, hogy enyhe horror és nem félelmetes de a story és maga a film is nagyon jó annak ellenére milyen régi némelyik része.

A 2. része nagyon jó "akcióhorror" vagy 5x láttam.

Amúgy a texasy láncfűrészesben mi a "horror"? Egyik ste végignéztem és még meg se mozgatott. Izgalmas volt de semmi több.

2011. júl. 20. 14:55
 29/51 anonim ***** válasza:

Úúú, támogatom, az Alien tényleg jó.

Hát, én nem láttam a texasit, de egyrészt vannak ilyen filmek, bele kell törődni, másrészt az igaz történeten alapul, annyi a különbség, hogy akiről mintázták a gyilkost, az valójában nem a láncfűrésszel gyilkolt, azzal csak felvágta a holttesteket, szóval ezért kaphatta a horror jelzőt.

2011. júl. 20. 15:14
 30/51 A kérdező kommentje:

Az Alien tényleg jó, de könyvben még jobb:)

Horror-Rettegés.

Azért ha engem egy láncfűrészes tag kergetne lehet nem 60 lenne a vérnyomásom :D

2011. júl. 20. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!