Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Véleményekre lennék kíváncsi...

Katiecatie kérdése:

Véleményekre lennék kíváncsi horror ügyben (többi lent) Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szeretitek a horrort? Melyik, milyen fajtáját? Kedvencek?

Mi a véleményetek arról, aki fiatal korában nézi?:)

Mártírokról,Emberi százlábúról,Groteszkről kritika? (aki látta)

Szerb filmet vagy a regoregitated sacrifice-t megnézte valaki?

Nem kérem, hogy egyesével válaszoljatok mindre, csak amire gondoljátok:D

2011. júl. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
egyébként igen, igaz történet, a csávó neve Ed Gein.
2011. júl. 20. 15:18
 32/51 anonim ***** válasza:

[link]

Ja, itt lehet róla életrajzot olvasni. Én is innen hallottam róla. ^^

2011. júl. 20. 16:12
 33/51 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok.

Predator filmeket szereted?Esetleg a két szörny összeeresztését?

2011. júl. 20. 19:55
 34/51 anonim ***** válasza:

KitKat

én személy szerint Alien párti vagyok :P... voltunk Torinóban a bnőimmel a Museum dei Cinema-ban és pont horror nap volt * MENNYORSZÁÁÁÁG*... és ki volt állítva egy életnagyságú Alien bábú, amit az eredeti filmeknél használtak. Kár, hogy üvegben volt, így sajnos nem tudtam pózolni vele :P

2011. júl. 20. 22:07
 35/51 anonim ***** válasza:

KitKat

itt a nusmókám :)

[url= [link]

2011. júl. 20. 22:12
 36/51 anonim ***** válasza:

öcsém de béna vagyok xD

[link]

2011. júl. 20. 22:14
 37/51 anonim ***** válasza:
Én a 2.részét tartom a legjobbnak az Alien-ből.
2011. júl. 21. 15:29
 38/51 anonim ***** válasza:
Nekem a negyedik tetszik a legjobban összeségében, de ha a legjobb jelenterlől van szó, akkor tényleg a második. Nálam az viszi a pálmát, mikor a falhoz ragasztott csaj felemeli a fejét. :D
2011. júl. 21. 15:47
 39/51 anonim ***** válasza:

KitKat

Nekem is a 4. a kedvencem. Ha jól emlékszem a számomra best jelenet is abban van (ha nem akk bocsi már elég régen láttam): Amikor másznak a létrán felfelé és a faszi megijed a póktól, aztán lepuffantja xDD...hát az valami fenomenális :D

2011. júl. 21. 16:27
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező:

Engem többé-kevésbé régi viszony fűz a horrorhoz, kora tizenéveskorom óta, azaz több mint 15 éve nézem a műfaj darabjait, de a legkevésbé sem töretlen a lelkesedésem. Azt hiszem, én kicsit mást értek horror alatt, mint amit a mai horrorok jó része jelent, illetve az általad is idézett filmek rajzolnak ki. Hogy konkrét legyek: az ilyen kínzós, és alapvetően a minél degeneráltabb brutalitást felvonultató filmektől mélységesen irtózom, nekem a Fűrész 1 és a Magasfeszültség is sok volt - az utóbbit gyűlöltem, pedig amiket olvastam az általad említett filmekről, ahhoz képest még egész szolid is... Szóval: én nem tudok azzal a "horror"-ral mit kezdeni, amit ebbe a vonulatba tartozik, ezeknek talán csak az a haszna, hogy azt igazolják, a pokol sem lehet rosszabb hely, mint az a világ, amelyben élünk, ahol ilyen mozgóképek létrejöhetnek...

Félreértés ne essék: az erőszaknak és a vérnek helye van a horrorban, de akkor ha nem válik öncélúvá és nem merül ki ebben. Én a horrornak azokat a trendjeit szerettem mindig is, amiben a véres elemek és a sejtetés, a feszültség és a sokkolás lehetőleg optimális aránya figyelhető meg, egyszóval ami partnerként tekint a nézőre. Számomra az etalonhorrorok közé olyanok tartoznak, mint az Ómen (1976), A köd (1979), a Poltergeist, Az ördögűző, a Kampókéz, A texasi láncfűrészes mészárlás (1974), a Rosemary gyermeke és az Iszonyat, a Rémálom az Elm utcában (1984), a Carrie, a Tourist Trap (1979) és a Lelkek karneválja.

2011. júl. 25. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!