Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Véleményekre lennék kíváncsi...

Katiecatie kérdése:

Véleményekre lennék kíváncsi horror ügyben (többi lent) Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szeretitek a horrort? Melyik, milyen fajtáját? Kedvencek?

Mi a véleményetek arról, aki fiatal korában nézi?:)

Mártírokról,Emberi százlábúról,Groteszkről kritika? (aki látta)

Szerb filmet vagy a regoregitated sacrifice-t megnézte valaki?

Nem kérem, hogy egyesével válaszoljatok mindre, csak amire gondoljátok:D

2011. júl. 19. 15:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Én nem rajongok a horror-filmekért.

Én láttam a Kör-t, az szerintem nem ijesztő annyira (igaz, nem az elejétől láttam).

Dead Silence-t láttam, azt is dacból néztem végig, volt pár ijesztő része, de a sztori maga érdekes, de valójában pocsék is egyben. Persze este néztük, és utána képzelgéseim voltak, hogy ott van a sötétben az a baba...

Bár az agyam felfogja, hogy ez csak kitaláció, utána nem álmodok rosszat, csak képzelgek, az pedig sz*r.

Alkonyattól pirkadattig, az is ijesztő szerintem, na attól tényleg tartottam...

Más nem jut eszembe hirtelen, amit láttam, de eldöntöttem, hogy többet nem nézek ilyen filmeket. Szerintem nem szégyen, ha valaki félős, én fel is vállalom! :)

14/L

[bár igaz, hogy még ennyi idős vagyok, de állítólag aki idősebb, az jobban bírja, nem képzeleg vagy hasonlók... Persze vannak kivételek!]

2011. júl. 25. 13:17
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

KitKat

Nem hiszem, hogy a félelem korfüggő lenne. Drága őseim még a Fűrészt sem tudják megnézni (bár ezt inkább a látvány, mintsem a fogvacogtatás miatt). Bár a fater nagy Alien, meg Predator fan... Szerintem, rutin kérdése az egész. Én spec. már annyi horrort láttam, hogy *immunis* lettem :P.

2011. júl. 25. 13:29
 43/51 anonim ***** válasza:
Igen, ez immunitás kérdése. :D Amúgy korfüggő annyiban lehet, hogy a kisebbeknek nayobb a fantáziája és képzelegnek. De persze inkább ez is intelligencián múlik.
2011. júl. 25. 13:41
 44/51 anonim ***** válasza:

KitKat

Az intelligenciás résszel nem értek egyet. A félelem, az egyik legősibb ösztön, biológiai mechanizmus. A tudatalattidat nem tudod az agyaddal befolyásolni. Szóval én is tudom, hogy az Ördögűző csak egy film, mégis sokszor este azon parázok, hogy nehogy a kis csaj kimásszon az ágyam alól. Ez nem az IQ kérdése. (Ezzel nem leugatni akartalak, remélem nincs harag :D)

2011. júl. 25. 17:49
 45/51 A kérdező kommentje:

egyébként ne értések félre, nem a vérre élvezek vagy ilyesmi XDDDD egyszerűen csak ha megnézek egy horrort, amiben egy csepp vér sincs, számomra nem hiteles.

13:13 : amilyen filmeket írtál elvileg horrorok, de bennem nem hagytak nyomot:D nem a trancsírozás a lényeg, hanem hogy megfelelően és megfelelő mennyiségben, egy bizonyos határon belül legyen. És ez a művészet. Szerintem. De kinek mi:D

KitKat, ez szerintem is ígyvan:D

2011. júl. 25. 20:21
 46/51 anonim válasza:

Bocsi az off-ért :)

Na szóval, mivel Te, kedves kérdező szakképzett vagy ilyen téren :D Tudnál pár lightosabb horrort ajánlani két kezdőnek? :D :) Egyet láttam, ja nem kettőt xD Scream4 és Paranormal Activity2. a sikoly tetszett, a másik nem :S

szóval, ha lehet, ne legyen benne túl sok gyomorforgató rész :D

bocsi még egyszer, hogy nem a témához jövök, de gondoltam leszel olyan kedves segíteni :D :)

2011. aug. 3. 15:01
 47/51 anonim ***** válasza:
bár a kérdezőnek szólt a kérdés remélem nem baj, ha válaszolok. Az alien kezdésnek nagyon jó. ha akciódúsabbra vágysz predátor. majd a kettő vegyítése, ami már tényleg egy lájtos-os horror!
2011. aug. 4. 15:02
 48/51 anonim válasza:
nem gond, nagyon szépen köszi :)
2011. aug. 5. 19:32
 49/51 anonim ***** válasza:
75%

KitKat

Az attól függ, hogy neked melyik stílus a lightosabb. Szerintem a retro-horrorok elég jók kezdésnek.

Az újak közül szerintem a 2010-es Devil lightos. Bevallom nekem személy szerint nagyon(!) is, pedig az alapötlet egyáltalán nem volt rossz. 5 ember bent reked egy liftben, azonban az egyikük maga az Ördög.

A másik ami jópofa (nem is horror de eléggé nyomasztó) az a Buried. Ahogy a címe is sugallja, itt egy élve eltemetett férfiról van szó. A legjobb az egészben, hogy az egész játékidő alatt csak a láda belsejében "vagyunk". Nem mozgalmas film, de a végére úgy érzed, hogy te is a föld alá vagy temetve.

A Végső Állomás részek is jók kezdésnek, de csak az első két részt ajánlom. A többi inkább szánalmas. Mondjuk az 5. rész előzetese alapján az sem lesz nagy durranás. Ha jól tippelek akkor itt a tipikus áldozatból-gyilkos sztori lesz elővéve :S.

A Hannibál filmek is tökéletesek ( nem horror az igaz, de van egyfajta sötét hangulata :D).

Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, én nem nagyon szeretem a light horrort :P

2011. aug. 6. 00:22
 50/51 anonim ***** válasza:

KitKat

tyűűűű...b*sszus...bocsi az előbbi fogalmazásomért, látszik, hogy kómás vagyok....bezzeg aludni nem tudok x"DD

2011. aug. 6. 00:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!