Mik azok a filmek amik szerinted hozzátartoznak az általános műveltséghez?
Figyelt kérdés
Gondolok ilyesmire hogy "Keresztapa", "Star Wars" stb2011. jún. 16. 23:48
1/15 anonim válasza:
Titanic, Kegyetlen játékok, Indul a bakterház most hirtelen ez a 3 ugrott be amik nélkül szerintem sokat veszít az ember, de ha van még vmi, írok :)
2/15 anonim válasza:
Beugrott még 1, de ez asszem kicsit korhatáros, és idg kell hozzá: Néma sikoly
Mindenkivel megnézetném!
3/15 anonim válasza:
Hát ha kuriózum filmekre gondolsz:
Amerikai Pite 1-4.
Üvegtigris 1-3.
Matrix trilógia
Sikoly
Star Wars Összes rész
Titanic
Alkonyat ha nővel akarsz valamilyen filmről beszélgetni általában tuti hogy legalább az egyik részt látták.
Halálos Iramban 1-4.
6/15 anonim válasza:
Ha férfiként képes voltál végignézni a "tvájlájt"-ot, azt én nem akarnám tudni. Annyira illúzióromboló. :D
7/15 anonim válasza:
Bakancslista, sok mindenre tanít és sok fontos dolog van benne ami igaz is az életben...
(mellesleg: én lány vagyok 19, de nem láttam az alkonyatot belenéztem az 1. részbe igaz, de nem lesz a kedvencem.sőt a felénél kikapcsoltam:-DD olyan....volt(nekem). :-D )
8/15 anonim válasza:
Kramer contra Kramer (nem mindennapi történet), Apocalypto(igaz történeten alapuló),Gladiátor szintén, Arthur király (történelmi mondán alapuló),Spartacus,300
9/15 anonim válasza:
Abigél, Édes november alap, de a Star wars-t nem tartom alapműnek, mert én pl csak az első két rész láttam, mert isklával kötelezően vittek moziba, és meg kellett nézni, több nem is érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!