Írnátok a Star warsból olyan külsőségeket, amikbe könnyü belekötni?
Nem léteznek űrlények, nem létezik az Erő, egy embert nem tudja életben tartani egy fekete bádogdoboz....
Amúgy meg miért fontos ez neked?
Az nem lézerkard, hanem fénykard, a penge nem lézernyalábból áll a történet szerint sem... Amúgy nem minden fényforrás világít el messzire, ha nem hiszed, próbáld ki egy pici zseblámpával, vagy akár a telefonoddal...
Erő létezik, csak mi itt a Földön csí-nek hívjuk, és a kínaiak évezredek óta használják.
"Űrlények" létezésére nincs bizonyíték, de arra sem, hogy nem léteznek.
A "fekete bádogdoboz" olyan, mint egy szkafander, vagy búvárruha. Azok is életben tartanak pl. az űrben, vagy a víz alatt. Ebből is látszik, hogy nem ismered Vader ruhájának felépítését és működését...
De hogy mondjak én is valami "bakit": az einsteini fizika szerint nincsen fényentúli meghajtás, mert ahhoz végtelen energiára lenne szükség. Ezért van az, hogy a SW űrhajói nem fénysebességgel közlekednek, hanem a hiperűrben, ami egy másik dimenzió.
A fikázóknak nem ártana kicsit jobban utánanézniük, mit fikáznak :)
Úb@szod ez a Vaderes okoskodásod nagyon fájt.
Ha láttad volna a 3. részben 2 lába, 1 keze oda volt, plusz elég szépen meg is lett pirítva. Ember ezt alapból túl nem élte volna!
Ja bocs:
Aha szóval a kínaiak tudnak az Erővel/Csivel tárgyakat magukhoz húzni/lökni. Továbbá tudnak fojtogatni is illetve villámokat is szórnak az ujjaikból. Minden bizonnyal én nem figyelek eléggé
Légy erős, valószínűleg többet tudok a Star Wars-ról, mint te :) Erre ékes bizonyíték a polcomon sorakozó sok DVD, számtalan werkfilm, no meg az a több tucatnyi regényfolytatás, ami eddig megjelent. '92 óta veszem a sorozatot, szóval azt hiszem, igen, elég sokat tudok a témáról.
Hogy egy ember mit él túl és mit nem, az nem általános. Itt van pl. ez a katona, aki Irakban sérült meg:
Rajta kívül még sokan nyomorodtak meg, veszítették el végtagjukat, beléjük lőttek, megégett a tüdejük, stb, de mégis életben maradtak. Szóval az, hogy szerinted ki mit élne túl, nem feltétlenül etalon...
És nem, a kínaiak nem tudnak az Erővel bánni, mivel az Erő nem létezik, csak a SW-ban. Valóban nem figyeltél eléggé, én ugyanis a csí-vel való hasonlóságra hívtam fel a figyelmet, de nem állítottam, hogy a kettő ugyanaz lenne :)
Ezzel együtt tagadhatatlan, hogy pl. shaolin mesterek az átlagember számára szinte felfoghatatlan, már-már varázslatos dolgokra képesek, nézz csak meg egy shaolin kung-fu bemutatót.
És az is tény, hogy akadnak emberek, akik jelenleg még megmagyarázhatatlan módon képesek bizonyos dolgokra, akár egyfajta telekinézisre is. Mivel ezekre laboratóriumi bizonyítékok vannak, balgaság lenne tagadni a jelenség létezését.
Nem nagyon érdekel, hogy mire vered el a pénzed, szóval tőlem aztán lehet személyesen Lucas-tól is dedikált DVD-t.
Felhívnám még a figyelmedet erre:
"Azok is életben tartanak pl. az űrben, vagy a víz alatt. Ebből is látszik, hogy nem ismered Vader ruhájának felépítését és működését... "
Igen életben tartanak de nem úgy, hogy 2 kezed 1 lábad oda van és még szarrá is égtél.
Húúú, haa még azt is tudnád, hogy van egy levelem egyenesen a Lucasfilm-től, még 1999-ből, szerintem úgy megpukkadnál, hogy a Gellért-hegy belecsúszna a Dunába a lökéshullámtól.
És akkor még nem is mondtam, mi mindenre "verem még el a pénzem"... remélem, boldog vagy, amikor beleköthetsz valakibe :)
Nézd ez engem újfent nem hoz lázba.
Nagy valószínűséggel téged meg hidegen hagyna a söröskupak gyűjteményem, neeem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!