Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok a Star warsból olyan...

Írnátok a Star warsból olyan külsőségeket, amikbe könnyü belekötni?

Figyelt kérdés
pl hogy hallatszodnak a lövések az űrben, vagy mittudom én.
2011. ápr. 10. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
a lézerkardnak fénye van és csak 1 méterig világit
2011. ápr. 10. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem léteznek űrlények, nem létezik az Erő, egy embert nem tudja életben tartani egy fekete bádogdoboz....

Amúgy meg miért fontos ez neked?

2011. ápr. 11. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Az nem lézerkard, hanem fénykard, a penge nem lézernyalábból áll a történet szerint sem... Amúgy nem minden fényforrás világít el messzire, ha nem hiszed, próbáld ki egy pici zseblámpával, vagy akár a telefonoddal...

Erő létezik, csak mi itt a Földön csí-nek hívjuk, és a kínaiak évezredek óta használják.

"Űrlények" létezésére nincs bizonyíték, de arra sem, hogy nem léteznek.

A "fekete bádogdoboz" olyan, mint egy szkafander, vagy búvárruha. Azok is életben tartanak pl. az űrben, vagy a víz alatt. Ebből is látszik, hogy nem ismered Vader ruhájának felépítését és működését...

De hogy mondjak én is valami "bakit": az einsteini fizika szerint nincsen fényentúli meghajtás, mert ahhoz végtelen energiára lenne szükség. Ezért van az, hogy a SW űrhajói nem fénysebességgel közlekednek, hanem a hiperűrben, ami egy másik dimenzió.

A fikázóknak nem ártana kicsit jobban utánanézniük, mit fikáznak :)

2011. ápr. 12. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Úb@szod ez a Vaderes okoskodásod nagyon fájt.

Ha láttad volna a 3. részben 2 lába, 1 keze oda volt, plusz elég szépen meg is lett pirítva. Ember ezt alapból túl nem élte volna!

2011. ápr. 12. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja bocs:

Aha szóval a kínaiak tudnak az Erővel/Csivel tárgyakat magukhoz húzni/lökni. Továbbá tudnak fojtogatni is illetve villámokat is szórnak az ujjaikból. Minden bizonnyal én nem figyelek eléggé

2011. ápr. 12. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Légy erős, valószínűleg többet tudok a Star Wars-ról, mint te :) Erre ékes bizonyíték a polcomon sorakozó sok DVD, számtalan werkfilm, no meg az a több tucatnyi regényfolytatás, ami eddig megjelent. '92 óta veszem a sorozatot, szóval azt hiszem, igen, elég sokat tudok a témáról.

Hogy egy ember mit él túl és mit nem, az nem általános. Itt van pl. ez a katona, aki Irakban sérült meg:

[link]

Rajta kívül még sokan nyomorodtak meg, veszítették el végtagjukat, beléjük lőttek, megégett a tüdejük, stb, de mégis életben maradtak. Szóval az, hogy szerinted ki mit élne túl, nem feltétlenül etalon...

És nem, a kínaiak nem tudnak az Erővel bánni, mivel az Erő nem létezik, csak a SW-ban. Valóban nem figyeltél eléggé, én ugyanis a csí-vel való hasonlóságra hívtam fel a figyelmet, de nem állítottam, hogy a kettő ugyanaz lenne :)

Ezzel együtt tagadhatatlan, hogy pl. shaolin mesterek az átlagember számára szinte felfoghatatlan, már-már varázslatos dolgokra képesek, nézz csak meg egy shaolin kung-fu bemutatót.

És az is tény, hogy akadnak emberek, akik jelenleg még megmagyarázhatatlan módon képesek bizonyos dolgokra, akár egyfajta telekinézisre is. Mivel ezekre laboratóriumi bizonyítékok vannak, balgaság lenne tagadni a jelenség létezését.

2011. ápr. 12. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem nagyon érdekel, hogy mire vered el a pénzed, szóval tőlem aztán lehet személyesen Lucas-tól is dedikált DVD-t.

Felhívnám még a figyelmedet erre:

"Azok is életben tartanak pl. az űrben, vagy a víz alatt. Ebből is látszik, hogy nem ismered Vader ruhájának felépítését és működését... "

Igen életben tartanak de nem úgy, hogy 2 kezed 1 lábad oda van és még szarrá is égtél.

2011. ápr. 13. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Húúú, haa még azt is tudnád, hogy van egy levelem egyenesen a Lucasfilm-től, még 1999-ből, szerintem úgy megpukkadnál, hogy a Gellért-hegy belecsúszna a Dunába a lökéshullámtól.

És akkor még nem is mondtam, mi mindenre "verem még el a pénzem"... remélem, boldog vagy, amikor beleköthetsz valakibe :)

2011. ápr. 13. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd ez engem újfent nem hoz lázba.

Nagy valószínűséggel téged meg hidegen hagyna a söröskupak gyűjteményem, neeem?

2011. ápr. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!