Mért kell belekötni mindenkibe ezen az oldalon? Mért jó az ha leszóltok másokat? Ez nektek örömöt okoz? Mért kell egyből ítélkezni?
Azért tisztelet a kivételnek... :D
De amúgy biztos unatkoznak azért...
Ha most azt mondom, hogy ez nem igaz és nem szabad egyének alapján általánosítani, akkor megcáfolom a válaszom mondanivalóját és máris kötekedtem és ítélkeztem...
Az anonimitásnak ez az egyik hátulütője... (sajnos).
Úgyhogy inkább csak annyit mondok, hogy azért vannak itt is normális kérdések, kérdezők és hozzá normális, segíteni akaró válszolók.
Én szoktam így is, meg úgy is írni.
Hangulatfüggő.. XD amikor hüle vagyok és nem bírok magammal, itt mindig lehet találni valakit, akit "ostobábbnak" láthatok magamnál, és akkor "megmondom a frankót". Tudod a kisördög.
Valahogy így működik. Az egóból fakad. Majd ha sikerül túllépni rajta, megírom hogy kell csinálni.
:)
Néha igyexem hasznosat is válaszolni. Mint most. :)
Mert mivel kérdez, így érzem h nem tud vmit..és ki kll oktatnom :D
Vagy , mert a kérdezők nagy része tényleg hülyeséget kérdez....most itt ez a jóslattól teherbeesős csaj..és suztem néha kiakad a biztosíték...meg épp vmi feszült, türelmetlen pillanatban ír a válaszoló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!