Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A skinhead-ek miért kötnek...

A skinhead-ek miért kötnek bele mindenkibe?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek...Nekem ez a tapasztalatom. Elsősorban skinheadek válaszaira lennék kíváncsi!
2010. máj. 15. 17:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, ezért írok, bocsi az offért.
2010. máj. 15. 18:03
 2/23 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ezt ők sem tudják megmagyarázni. Az agresszivitás személyiségzavarra enged következtetni. Lételemük a balhé.
2010. máj. 15. 18:07
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
Biztos azt hiszik, hogy ők ezzel menő nagyfiúk.
2010. máj. 15. 18:08
 4/23 anonim ***** válasza:
45%

Nem vagyok én sem az de szerintem nem kötnek bele mindenkibe.....

csak a cigányokba...

2010. máj. 15. 18:11
 5/23 anonim ***** válasza:
Ez változó. Van olyan köztük aki nem balhézik ok nélkül, van olyan aki cigányokkal kötekszik, és van olyan aki mindenkit meg akar verni.
2010. máj. 15. 18:13
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Első vagyok, én sajnos már 2x is láttam, hogy csövest vernek:( Nagyon szomorú, és felháborító látvány volt, hogy mint a farkasok csoportban rámennek az áldozatra, ők is kb olyan 10-en megtámadták a szerencsétlen, gyenge embert.
2010. máj. 15. 18:15
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindenkibe, de minden olyan etnikumba, szubkultúrába, melybe szerintük nem teljesértékű emberek tartoznak. Lásd romák, húzottszeműek, négerek, külföldiek, fogyatékos (beteg, alkoholista, hajléktalan) emberek, homokosok, drogosok, pánkok, rockerek, diszkópatkány sablong*cik stb. stb., lehetne sorolni.

Szóval bőven nem csak a cigányokba.

2010. máj. 15. 18:15
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

nekem volt pár kopasz ismerősöm, soha nem kötöttek belém, pedig semmiben nem hasonlitok rájuk: fartmert, piros pulcsit sportcipőt hordok.

Inkább az a kérdésem, hogy a cigók miért kötnek bele a normális emberekbe?

2010. máj. 15. 18:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

OFF

18:16, ez a kérdés bizony releváns :D

A válasz roppant egyszerű: számukra mi nem vagyunk emberek. Kvázi ők ugyanazt csinálják velünk, mint a 'szkinhedek' velük, csak durvábban (nyereségvágy, stb), ráadásul ők gyilkolnak.

ON

2010. máj. 15. 18:23
 10/23 anonim ***** válasza:

Nekünk gimiben pokollá tették a hétköznapjainkat!

Volt egy csapat skinhead, akik öltözködés miatt, vagy csak úgy belekötöttek a folyosón az emberbe.

Barátnőmet pl. azért pécézték ki, mert színesebben öltözködött, és festette a haját-élénkebb színűre.

Egyszer odamentem hozzájuk, hogy mégis mi nekik ebben a felemelő érzés, első reakció lehajtott fej, zavart röhögés, majd amikor többen odaszállingóztak, aztán jött a bunkózás...

2010. máj. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!