A skinhead-ek miért kötnek bele mindenkibe?
Nem vagyok én sem az de szerintem nem kötnek bele mindenkibe.....
csak a cigányokba...
Nem mindenkibe, de minden olyan etnikumba, szubkultúrába, melybe szerintük nem teljesértékű emberek tartoznak. Lásd romák, húzottszeműek, négerek, külföldiek, fogyatékos (beteg, alkoholista, hajléktalan) emberek, homokosok, drogosok, pánkok, rockerek, diszkópatkány sablong*cik stb. stb., lehetne sorolni.
Szóval bőven nem csak a cigányokba.
nekem volt pár kopasz ismerősöm, soha nem kötöttek belém, pedig semmiben nem hasonlitok rájuk: fartmert, piros pulcsit sportcipőt hordok.
Inkább az a kérdésem, hogy a cigók miért kötnek bele a normális emberekbe?
OFF
18:16, ez a kérdés bizony releváns :D
A válasz roppant egyszerű: számukra mi nem vagyunk emberek. Kvázi ők ugyanazt csinálják velünk, mint a 'szkinhedek' velük, csak durvábban (nyereségvágy, stb), ráadásul ők gyilkolnak.
ON
Nekünk gimiben pokollá tették a hétköznapjainkat!
Volt egy csapat skinhead, akik öltözködés miatt, vagy csak úgy belekötöttek a folyosón az emberbe.
Barátnőmet pl. azért pécézték ki, mert színesebben öltözködött, és festette a haját-élénkebb színűre.
Egyszer odamentem hozzájuk, hogy mégis mi nekik ebben a felemelő érzés, első reakció lehajtott fej, zavart röhögés, majd amikor többen odaszállingóztak, aztán jött a bunkózás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!