Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A skinhead-ek miért kötnek...

A skinhead-ek miért kötnek bele mindenkibe?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek...Nekem ez a tapasztalatom. Elsősorban skinheadek válaszaira lennék kíváncsi!
2010. máj. 15. 17:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
18:11 Csak a cigányokba?Hát barátnőm speciel nem cigány,egy teljesen átlagos lány külsőre.Mégis bele kötöttek.(farmer,pulcsi,sportcipő) Holott semmit nem csinált.Hozzájuk se szólt...
2010. máj. 16. 01:20
 22/23 A kérdező kommentje:
18:37 Én nem csak Tv-ben láttam skinheadet:) Ismerek egy párat.Van olyan köztük aki mindenkibe beleköt,ha az illető épp valamiért nem szimpatikus.Egyszer megkérdeztem miért jó ez,annyi volt a válasz:"Mert jó..."Aztán elment,hogy megverje.Nagyon értelmes.Viszont nem azt mondom,hogy mind ilyen.Van kifejezettten intelligens is köztük.Az idősebbekről csak annyit,hogy akiket én eddig ismertem az nem volt jobb a 15-16 éves 'divatskin'-eknél.:)
2010. máj. 16. 01:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Majd ha ő rá mennek ketten-hárman egy késsel és megkérdezi miért? Az lesz a válasz: Mert JÓ!
2010. máj. 16. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!