Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A skinhead-ek miért kötnek...

A skinhead-ek miért kötnek bele mindenkibe?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek...Nekem ez a tapasztalatom. Elsősorban skinheadek válaszaira lennék kíváncsi!
2010. máj. 15. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
82%
Te. Ezektől hiába vársz választ. Nem tudnak írni. Az ész hiányát erőszakkal pótolják.
2010. máj. 15. 18:33
 12/23 anonim válasza:
mert szidják a cigányokat és rosszabbak náluk !
2010. máj. 15. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Dehogyis rosszabbak... Ilyet azért mégse írj.
2010. máj. 15. 18:35
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

Megint idegyűlt pár ember, aki még csak TV-ben látott skinheadet.

Ők sem kötnek bele mindenkibe. Az idősebb igazi skinek főleg nem.

A 15-16 éves divatskinek kötnek bele fűbe fába. Bár ők inkább Boneheadek.

Megjegyzem én egyik sem vagyok, csak régebben ismertem párat.

2010. máj. 15. 18:37
 15/23 anonim ***** válasza:
17%

ma 18:23

Azért ne tulozzunk, a gyilkosságokat nem a cigányok szokták elkövetni hanem ti nagyobb számban!

Tatárszentgyörgyön egy 5 éves kisfiut megöltek a mocskok és a 13 éves kislányt ugyanezek sörétes puskával lőtték le aki meghalt de még az egész élet előttük állt! Remélem megpusztul az a 2 gennyláda a családjával együtt akik falaztak ezeknek a sorozatgyilkosoknak!

De nem baj majd a börtönbe kislányt csinálnak belőlük és még a padlót is felnyalatják velük!

2010. máj. 15. 18:42
 16/23 anonim ***** válasza:
18:42 - most büszke lehetz magadra, felhoztál 2 példát a nemis olyan közelmúltból. Én naponta 10 esetet tudok mondani, ami bekerül a médiába, és ezáltal eljut hozzánk, hogy ork pajtásaid épp milyen szemétséget (rablás, gyilkosság, garázdaság) követtek el. Most nem állok neki tényszerű adatokat közölni, pontosan tudod te is, hogy a mérleg nyelve hova dől, méghozzá jelentősen.
2010. máj. 15. 18:45
 17/23 anonim ***** válasza:
18:42 Ha már ilyen tájékozatlan, újságot nem olvasó, nem látó ember vagy legalább ne reklámozd, mert nagyon szánalmasnak fognak találni.
2010. máj. 15. 19:02
 18/23 anonim ***** válasza:

Az Olaszliszkai lincselés is kb 2-3 éve történt mégis ugy kezeli a TV, az ujságok mintha tegnap történt volna... ugyhogy ne én legyek már a szemét amiért egy pár hónappal ezelőtti eseményt én is felhoztam (Nagycsécs, Tatárszentgyörgy) ami bizony fáj nektek mert köztetek is vannak gyilkos emberek! Itt az egyik kedves hozzászóló gyilkosnak nevezte a romákat, hát én meg undoritó példákat hoztam fel a magyarok által elkövetett dolgokból :)

Amugymeg nem vagyok rasszista semmi bajom nincs a magyarokkal, hisz a párom is az és a baráti társaságom nagy része, csak nem szeretem az igazságtalanságot!

2010. máj. 15. 19:44
 19/23 anonim ***** válasza:

19:44

Nem arról van szó, hogy ho van, meg hol nincs, hanem két dologról:

1. Arányok

2. Módszerek

Cigányok közt arányaiban sokkal több az erőszakos bűncselekmény és azokat brutálisabban viszik véghez!

2010. máj. 15. 19:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19:44 Tudod mi az igazságtalanág? Hogy a cigányok belőlünk élnek és még ahhoz is hülyék, hogy felfogják, hogy ne harapjanak abba a kézbe, ami eteti őket. Nem is állok le veled vitázni, mert olyan égbekiáltó baromságokat írsz, hogy az már vérlázító. A következő az lesz, hogy a cigányok tartják el a magyarokat és a többségük diplomás. Vicc vagy!
2010. máj. 15. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!