A skinhead-ek miért kötnek bele mindenkibe?
Megint idegyűlt pár ember, aki még csak TV-ben látott skinheadet.
Ők sem kötnek bele mindenkibe. Az idősebb igazi skinek főleg nem.
A 15-16 éves divatskinek kötnek bele fűbe fába. Bár ők inkább Boneheadek.
Megjegyzem én egyik sem vagyok, csak régebben ismertem párat.
ma 18:23
Azért ne tulozzunk, a gyilkosságokat nem a cigányok szokták elkövetni hanem ti nagyobb számban!
Tatárszentgyörgyön egy 5 éves kisfiut megöltek a mocskok és a 13 éves kislányt ugyanezek sörétes puskával lőtték le aki meghalt de még az egész élet előttük állt! Remélem megpusztul az a 2 gennyláda a családjával együtt akik falaztak ezeknek a sorozatgyilkosoknak!
De nem baj majd a börtönbe kislányt csinálnak belőlük és még a padlót is felnyalatják velük!
Az Olaszliszkai lincselés is kb 2-3 éve történt mégis ugy kezeli a TV, az ujságok mintha tegnap történt volna... ugyhogy ne én legyek már a szemét amiért egy pár hónappal ezelőtti eseményt én is felhoztam (Nagycsécs, Tatárszentgyörgy) ami bizony fáj nektek mert köztetek is vannak gyilkos emberek! Itt az egyik kedves hozzászóló gyilkosnak nevezte a romákat, hát én meg undoritó példákat hoztam fel a magyarok által elkövetett dolgokból :)
Amugymeg nem vagyok rasszista semmi bajom nincs a magyarokkal, hisz a párom is az és a baráti társaságom nagy része, csak nem szeretem az igazságtalanságot!
19:44
Nem arról van szó, hogy ho van, meg hol nincs, hanem két dologról:
1. Arányok
2. Módszerek
Cigányok közt arányaiban sokkal több az erőszakos bűncselekmény és azokat brutálisabban viszik véghez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!