Miért van az, hogy a félkezű-féllábú, testi vagy lelki fogyatékosok körében egyre népszerűbb "nácinak/skinhead"-nek lenni? Ezek lemaradtak valamiről?
Azt a gábor gyereket én is láttam már. Gáz. Meg több ilyet is. Gáz.
:D
ezzel kompenzálják a fogyatékosságukat...
elkezdenek ezerrel utálni valakit, mert nem látják a fától az erdőt, hogy ők (is) mekkora szerencsétlenek.
19:03
ezért nem értem én sem. száni...
Sziasztok!
Én egy 29 éves vak, és hallássérült lány vagyok. Amit itt olvastam, az mélységesen felháborít.
Kérdező, nem tudom, hogy te milyen körökben mozogsz, de én ismerek sok vakot, jópár mozgássérültet, meg hallássérültet, de nácit/skinheadet egyet sem ismerek.
Vagy csak nekem van szerencsém, és nem botlottam ilyen idiótákba?
Elég szomorú, ha valaki a fogatékosságát így akarja kompenzálni ahelyett, hogy inkább arra fordítaná az energiáit, hogy a társadalomnak hogyan váljék hasznára.
Ellentmodnásos a dolog, mert a nácik irtották a fogyatékosokat, mentálisan sérülteket.
A mentálisan sérülteket nem keverném ide, mert ők nem mindig beszámíthatóak. Az értelmi sérülotek körében meg nem hiszem, hogy lennének skinheadek/nácik, mert ők azt sem tudják, hogy ezen eszméket eszik-e, vagy isszák.
2012 szelét egyébként mindannyian érezzük, ezért van annyi ember megzavarodva, ugyanis 2012-ben hatalmas változások lesznek a bolygónkon, és ennek előszelét már érezni.
Jómagam is rajongtam egy eszméért, egy vallásért, de nem hangoztattam úton-útfélen, mert nem akartam közutálat tárgyává válni, van elég problémám így is.
Tegnap olvastam el annak a bizonyos vallásnak a szent könyvét, és úgy érzem, hogy ez nem az én utam: most nagyon szarul érzem magam emiatt, de bízom abban, hogy Isten segíteni fog, hogy megtaláljam az életem értelmét.
Üzenem azoknak a sorstársaimnak, akik netán a nácizmusban keresnék a boldogságot, hogy ne lépjenek a Sátán szolgálatába!! Istent szolgáljátok, ne a Sátánt!!
Nagyon vigyázzatok, mert hitetlenségre Isten is hitetlenséggel fog válaszolni, és megtapasztaljátok a pokol tüzét már a földi életben, ha a náci eszmék mellett kötelezitek el magatokat Ez mindenkire vonatkozik, akár egészséges testileg, akár nem.
Ez engem azért szomorút el, mert a testileg sérült emberek eddig rendkívüli empátiájukról, emberszeretetükről voltak híresek, de úgy látszik, a Sátán mindenütt jelen van.
Imádkozom az esetlegesen náci eszméket követő sorstársaimért, hogy Isten világosítsa meg értelmüket, nyissa meg szívüket, és a náci eszmék, illetve a Sátán helyett az emberiség, illetve Isten s zolgálatába lépjenek. Azon kéne inkább gondolkodni, hogy hogyan mentsük meg ezt a bolygót, mielőtt még végleg tönkretesszük azt.
Üdv: 29/L
én úgy általában sem értem ezeket az embereket (ilyen felfogással)
nem 1-2 embert látok mindenféle náci meg hungarista stílusjegyekkel akiknek a helyzetében nem értem a hatalmas hitler-rajongásukat
van a rokonságban értelmi fogyatékos, és az egyik osztálytársa (a többi gyerek is sérült, ill már huszonévesek) aki büszkén sieg heil-ezik, ezen buktam ki igazán ami a kérdést szülte. mindössze ennyi, a többit ők hol pedig csak a válaszolók tudják mit miért írnak. én meg csak nem értem, hogy akkor ők hol maradtak le a "nagy eszmék" követésekor, miért érzik úgy hogy nekik ebbe a körbe kell tartozni, ezért kérdeztem, h ők nem maradtak e le erről a részről, vagy mi van?
főleg hogy van aki magára is tetováltat. naaz már beteg.. vallásokba nem szeretnék belefolyni, mert én nem hiszek ilyenekben, ezért nem is szeretnék erről beszélni/vitatkozni.
sajnos sok hülye él a világban.... és mint látszik csak egyre többen lesznek, ennyi erővel győzike is beléphetne a gárdába, vagy nemtudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!