A szellemi fogyatékosok, bolondok hogy üdvözülnek?
ők nem is emberek.
az emberi lét feltétele, hogy tudj önmagadról.
"ők nem is emberek.
az emberi lét feltétele, hogy tudj önmagadról."
HÁT đ@#Ł×¤@#! ILYET MÉG NEM LÁTTAM! TE JÓ ÉG! NEM GONDOLTAM HOGY ILYEN LÉTEZIK!
----
A kérdésre a válasz:
Mi muszlimok úgy tanultuk, hogy minden ember elszámol a tetteivel. De ennek feltétele, a felnőtt kór, és az értelem!
Vagyis:
A gyerek, és a bolond automatikusan üdvözül!
Szia!
A mi gyülekezetünkbe több fogyatékos ember is jár, akad köztük olyan is, aki szellemi fogyatékos. Én azt tapasztaltam, hogy ezekben az emberekben sokkal nagyobb a szeretet, nincs bennük önzés, és sokkal inkább kapaszkodnak az Istenbe, mint mi egészségesek.
Arról, hogy Isten kinek ad üdvösséget én nem szeretnék nyilatkozni, de teljesen megbízok Benne, abban, hogy igazságos lesz az ítéletben. Ráadásul a Szentírás tanúságot tesz arról, hogy Isten bennünket is az ítélet részeseivé tesz azáltal, hogy megérthetjük majd, hogy aki elveszik azért mit tett Isten, és az hogyan utasította vissza a kegyelmet. Vannak dolgok, amiket mi most ennyire érthetünk, de Isten bizonyitja a kegyelmét naponta az életünkben, legyünk türelmesek ezekkel kapcsolatosan.
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!