Baj ha viszket a köldökpiercingemnél a köldököm? (csak, hogy ne lehessen belekötni. :D)
Figyelt kérdés
Csütörtökön szúrták. Rendesen kezelem, odafigyelek mindenre, hogy ne legyen műszálas, szűk felső rajtam stb..:)2011. máj. 29. 21:48
1/3 anonim válasza:
Attól viszkedhet hogy gyógyul be a seb,vagy az is lehet hogy allergiás vagy a piercing anyagára. Milyen fémből van? Előtte nem tapasztaltál pl. fülbevaló használatánál olyat hogy viszketett a fülbevaló körül a füled?
Az a legfontosabb hogy akármennyire is viszket ne vakard mert attól csak még rosszabb lesz és kisebesedik.
2/3 Brigi10 válasza:
Tapasztalatom alapján amint tudod szerintem cseréld ki szilikon szárú piercingre, mert abból baj nem származhat. pl. gyulladás, kilökődés. Nekem orvosi fém volt benne, de a fülben a bizsu fülbevalótól sohasem gyulladt be, így gondoltam, hogy a köldököm is ugyanígy fog viselkedni, de sajnos nem így történt. :(
3/3 anonim válasza:
Ilyen frissen ki ne cseréld, mert nem tudod visszatenni. Én kb egy hónapja csináltattam, pár nap után nekem is viszketett és utána sokat javult, vagyis gyógyult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!