Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy ilyen emberbe miért nem...

Egy ilyen emberbe miért nem mernek belekötni?

Figyelt kérdés

[link]

az addig oké , hogy izmos és nagy , de ez nem jelenti azt, hogy bunyózni is tud

2011. aug. 30. 23:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

Mert inkább autógrammot kérnek tőle.

2011. aug. 30. 23:17
 2/25 anonim válasza:
100%
Senki nem akar kockáztatni, és a szerencsére bízni, hogy most tud-e bunyózni vagy sem...Meg hát nem kell tudni bunyóznia, egyet rád üt és helyben szörnyethalsz. Na jó nem halsz szörnyet de szerintem nem kellemes...
2011. aug. 30. 23:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mert az illető,nem bízik magában,h meg tudná verni,mert a másik nagydarab...
2011. aug. 30. 23:19
 4/25 A kérdező kommentje:
:'DD első ez jó volt xD
2011. aug. 30. 23:19
 5/25 anonim ***** válasza:
mert magabiztos és az is sugárzik belőle, nem az hogy jajj kis szr vagyok köss belém verj meg XD
2011. aug. 30. 23:40
 6/25 anonim ***** válasza:
Belém sem mernek belém kötni... Talán, mert ahhoz, hogy izmos legyél többnyire erő is kell, és egy jó, erős ütéssel bárkit ki tudsz ütni.
2011. aug. 30. 23:42
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
Úgy szájon csapnám ezt a felpuffasztott szúnyogot hogy kipenderülne az orrából a takony
2011. aug. 30. 23:43
 8/25 anonim ***** válasza:
ÓÓÓÓÓ én elviselném ha berángatna az ágyába..Elviselném ha "belém kötne"
2011. aug. 30. 23:56
 9/25 anonim ***** válasza:
csakegyuser amit írtál nem igaz látszik , hogy nem jársz bunyózni nagyütés nem attól függ hogy milyen erős vagy hanem hogy mennyire tudod felgyorsítani a kezed , meghogy ugyebár a kezed melyik részével ütsz mert ha a sima részével az felér egy puszival . Amúgy most ha nem tud bunyózni az se aki nem mer neki menni akkor miről beszélünk az egész lánybunyó lenne és a "Nagyobb erő győzedelmeskedne valszeg " de ha van technika meg megfelelő gyorsaság akkor nagyon csúnyán belehet alázni még a legkomolyabb body buildereket is mivel ezek az izmok mutogatásra készültek nem arra hogy elintézzenek valakit . Nagy izommal nagyon nehéz bunyózni , mert nagyon sok oxigénre van szükség amit nagy test gyorsabban elhasznál én is kondiból mentem át dolgozni és vért kell izzadnom azért , hogy sokáig bírjam , pedig nem a farkamat vertem kondiba se ,de ha nekem nem hisz senki akkor kérdezzen meg bárki egy olyan illetőt aki kondiból átment boxba vagy bármilyen más sportágra ahol a kemény kitartás lényeges a sportoloknak (mert van ahol annyira nem edzik magukat persze ott se a farkukat verik az edzésen edzenek csak nem olyan keményen inkább jobban megbíznak a technikában meg még amilyük van hit meg egyéb maszlag ) Fontos az ágyban a méret ,de bunyóban :P Nagyobbakat rugrak rám ilyen pöttöm manók mint nagyobb emberek , mert gyorsak stb (azért egy hosszú kezű ellenfél eléggé nagyszopás )
2011. aug. 31. 08:01
 10/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk tudtommal Vin diesel tud bunyózni pont ,de annyira nem vagyok ebben biztos , mert nem nagyon követem a sztárok életét (enyémre sincs időm néha )
2011. aug. 31. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!