Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy kigyurt vagy sportos...

Egy kigyurt vagy sportos emberbe kevésbé kötnek bele mint egy vékonyba?

Figyelt kérdés
nem vagyok tul magas(168 cm)és nem is egy agressziv tipus.gondolom ez külsőleg meglátszik,már kötöttek belém nagyobb darab emberek utcán.arra gondoltam felszedek egy kis izmot,hátha az számit vmit a megjelenésemen ilyen tekintetben.nem tudom mennyit számitana,mit gondoltok?
2010. ápr. 10. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:

mindenestere érdemes kis izmot felszedni és akkor te is nyugodtabb lehetsz. belém is kötött már egyszer egy csöves, pedig nagydarab vagyok (nem szín izom).

a cigányokkal szemben meg úgyis mindegy, mert azok többen jönnek késsel viperával stb, de ezt csak halkan jegyzem meg:D

2010. ápr. 10. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Van cigány aki egyedül szokott szerencsétlenkedni másokkal szemben, na múltkor láttam hogy odament egy nagydarab izmos csáveszhez valamit dumált neki , az meg ellökte és úgy felborult mint a szemetes kosár xD
2010. ápr. 10. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Jóhogy, amióta felszedtem 20 kiló izmot valahogy nem emberkedik nekem senki:D
2010. ápr. 10. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Én pont úgy tapasztaltam, hogy a nagyobb darab emberekbe gyakrabban belekötnek.
2010. ápr. 10. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Belém se nagyon kötöttek még életem során.

195 centi, 95 kg...

2010. ápr. 10. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
nem feltétlen a fizikai tulajdonságok a döntőek, inkább az, hogy mennyire tűnsz magabiztosnak.. mondjuk ez összefügg azzal, hogy mennyire érzed jól magad a bőrödben. Ha veszélyesebb környéken megyek, mindig kicsit elcseszett pszichopata fejet öltök, néha fütyülök is és ha szemembe néznek, nem sütöm le a szemem, hanem megvárom, amíg ő néz félre. Mondjuk nem is vagyok nagyon vékony, de nem mondanám magam kigyúrtnak, csak sportos testalkatú. (Mivel rendszeresen sportolok) Általában nem szeretik a kockázatos ügyeket, ezért előtte valamilyen módon letesztelik, mennyire vagy megtörhető, bizonytalan (pl. a farkasszemezés). Eddig még nem kötöttek belém, csak egyszer pár roma származású egyén, mert használtam az "utcájukat", kimosolyogtam őket, de csak pampogtak egy sort meg fenyegettek és annyi. Azért fontos, hogy ne nagyon szólj vissza, mert akkor jönnek a rokonok és lesz nagy meglepi.
2010. ápr. 11. 00:16
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! mindenesetre nekiállok komolyabban edzeni,és megfogadni néhány tanácsot.
2010. ápr. 11. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem sokat számít hány centi vagy és hány kiló. Ja és azt azért hozzá tenném, hogy nem mindegyik roma jár csapadba belém egyszer kötött egy magában is egy. Én 187 centi vagyok és 84 kiló de vagy 2 fejjel magasabb volt mint én és olyan 120 kiló-ra saccoltam szóval inkább ne nézzétek le az volt a szerencsém, hogy oda jött az egyik haverom és ismerte. Pedig gyúrok de semmit nem ért volna.
2010. ápr. 11. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:

bniztos hogy változtat,plusz ha a fellépéseden is változtatsz,ne foglalkozz velük

én úgy vettem észre,hogy belém nem igen kötnek a romák,mert jó nagydarab vagyok,és még ha sokan is vannak,meg kellszenvedni velem:)

azt meg ők nem szeretikszerintem,könyebb a kisebbeket..

2010. ápr. 12. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!