Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy ilyen emberbe miért nem...

Egy ilyen emberbe miért nem mernek belekötni?

Figyelt kérdés

[link]

az addig oké , hogy izmos és nagy , de ez nem jelenti azt, hogy bunyózni is tud

2011. aug. 30. 23:13
1 2 3
 11/25 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Azért nem szoktak belekötni az ilyenekbe, mert nagyrészének a vérében van hogy ő maga kötekedjen a gyengébbekkel. (tisztelet a kivétel) . Legalábbis nálunk úgy van , hogy akin 5 kilónál több izom van az a menő. Közben meg játékizmok, mert csak súlyemelésre képesek használni, verekedésben semmit nem érnek. Mondjuk az tény, hogy egy jól irányzott ütés ekkora testtel és a bunyónak vége.
2011. aug. 31. 08:14
 12/25 dirtboy ***** válasza:
Vin Diesel tud bunyózni,kidobóként dolgozott és ott gondolom nem tétlenkedett,meg mikor ő volt kidobó az még akkor volt mikor nem a 60kilós gyerekek voltak a diszkókban hanem rendes normális emberek.
2011. aug. 31. 09:23
 13/25 anonim ***** válasza:

Green Tea! :D

Kérdező, de, belekötnek. egy kiba.szott késelő lesza.rja ki mekkora, felnyitna az bárkit, és megnéz belülről.

kivéve ha szilánkosra töröd a karját, a bordáit és a torkát. ehh.. van egy minimális viszolygásom a késharcosoktól :D

2011. aug. 31. 09:28
 14/25 anonim ***** válasza:
A ragadozószerű erőszak általában törekszik a könnyű prédák megszerzésére melyet ösztönszerűen megtalál, törékeny testalkat, önbizalom hiány lesütött szemmel való közlekedés. Így egy kigyúrt magabiztos embert kevesebb valószínűséggel ér támadás, de beléjük is belekötnek (ha kés van a kezedben akkor elégé kitágul a könnyű préda fogalma). Arról nem is beszélve, hogy bedrogozva meg berúgva az emberek hajlamosak ésszerűtlen dolgokat művelni ami akkor még jó ötletnek tűnik (illetve ehhez elég egy jó adag adrenalin fröccs is) így akár kés nélkül is beleköthet egy ilyen testalkatú emberbe egy vasággyal 30 kilós figura.
2011. aug. 31. 11:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Aki nem köt bele egy ekkora emberbe , az valószínűleg tudja hogy miért nem köt bele. Lehet hogy tudsz bunyózni pl 60 kilóval, de ha a másik mondjuk 110 kiló, vajmi kevés esélyed van.
2011. aug. 31. 14:38
 16/25 anonim ***** válasza:

mi a különbség a bunyózás és a harcolás között?

mert ha valaki tud "harcolni" akkor szerintem lesz.arja ki hány kiló, megy és élettelenig zúzza.

2011. aug. 31. 16:33
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez hogy egy 60 kilós hiába tud bunyózni egy 110 kilós leveri az emberi butaság megmutatkozása . Ahhoz hogy valaki jól bunyózzon tapasztalat kell . Gondolom azért 110 kilós valaki , mert napokig bunyózott ..... Ilyen b@romságot elsírom magam amikor ezt látom . Amúgy a kérdéshez ez a kép lehet jobb lenne [link] mert Riddick khm izé Vin nem akkora nagy darab ő inkább sportos . Am. vissza térve 60 110 kilóra csak hogy példálózzak . Most nem azért mondom hogy ámuljatok ,mert nem csodás teljesítmény csak lássátok a különbséget . Haverom 15 kilós súlyzókkal nem bírt meg én a 20 kilósokkal nevetve szériázok , helyesebben tam mostanság már más edzés tervem van ,de az biztos hogy még most is simán teljesítem (sőőőőőőt ... ) amit ki akarok hozni belőle , hogy sparringoltunk simán eldobott én viszont nem bírtam rá fogni mert nincs tapasztalatom ebben (Thai boxolok )maga a statikus erőfőlényem megvan mégis nem bírom megfogni .Betalálni meg egyáltalán nem könnyű nagy testel és ha picit megis futattod a másikat akkor már nem is bír keményet ütni mert nem bírja felgyorsítani azt a tuskó öklét . Ha bunyózik a 110 kilós persze nem mernék neki menni , mert tudom hogy kb 3 unkat leütne ,de most ha teljesen tehetségtelen én meg már tolom 3-4 éve (ahhoz hogy ekkora súlyú és kigyúrt legyél ugyan ennyi idő kell minimum jó genetikával meg egy kis porral :) ) akkor abból sokat nem bír kihozni . Ugyebár ha lehetne akkor a body builderek mennének bunyózni , de mivel nincs így nagyon ciki lenne az eredmény egyébként jó a kérdés ,de tudtam hogy sokan fogják írni hogyha kivan gyúrva akkor az milyen kemény . Érdemes megnézni mondjuk egy karatés mennyire bírja egy combost meg egy szétgyúrt szét szteroidozott állat . Én elsőnek mikor kaptam combost " bemelegítéskén" havertól a jó kurvä anyját sorozatokat ott rugta a combra hát kidűllett a szemem rendesen :P ,de azért megjegyzem megéri csinálni
2011. aug. 31. 17:15
 18/25 dirtboy ***** válasza:

a lényeg: az útcán a sok kis buz i kötekedős fiatal nem köt bele a nagydarab emberekbe mert csak a szájuk nagy.

egy 60kilós is megtud verni simán egy nagy 110-120 kilós akár 2m magas embert is ha megfelelő küzdősport tapasztalata van /jackie chan,tonny jaa,jet lee,/ hogy ismertebbeket említsek,egyik sem magas egyik sem nagy mégis simán megvernének diesel től jóval nagyobbakat is,de akár egy kisebb termetű kommandós is.

csak ezek nem kötekednek az útcán,aki kötekedik azok a nyomi kis rajok meg hasonlók és ők kerülik a nagy embereket nehogy beégjenek hogy padlót fognak.

viszont ha van valami fegyver /pisztoly,vipera,kés,baseball ütő/ akkor a nagydarab embereket is simán megtámadhatják.

2011. aug. 31. 17:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Mostmár átmentünk amúgy arra , hogy a sok pici mind f asszopó nyomi :D
2011. aug. 31. 19:38
 20/25 ✮ʝօк&# ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:36

A kommandós külön téma :) Az utca emberét (bármilyen hatalmas is legyen) teljesen hiába hasonlítjuk egy kommandóshoz. Az ő kondijuk és harcmodoruk egyedülálló. Nemhiába a őket hívják a legkeményebb bűnügyekhez.Biztos tudod, de azért leíróm hogy egy 150 kilós kondiban kigyúrt állat egy 90kg-s kommandós ellen mennyit érne az 55-ös bicepszével :)

Szóval oda akarok kilyukadni, hogy ha a harctechnika és a tulajdonképpeni erő tökéletes ötvözete egy kommandós,SAS, Spetsnaz katona.

2011. szept. 1. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!