Előfordult már, hogy félbehagytatok egy filmet, mert annyira nem tetszett, vagy végignéztétek?
Figyelt kérdés
Nekem igen: A királynő kutyája animációs filmet végigszenvedtem, de kár volt. A Mátrix 4. részét körülbelül 40 perc után kikapcsoltam, nálam az már túlságosan erőltetett volt. Az új szereplők szerintem gyengén szerepeltek a trilógiában alakított színészek helyett.jan. 24. 14:20
11/14 anonim 

válasza:

#10 Én a Forrest Gumppal voltam így! :) Engem is rábeszéltek, hogy nézzük együtt, elkezdtem nézni, de valahogy marhára nem érdekelt. Ez nem biztos, hogy a film hibája, akkor abban a pillanatban nagyon nem voltam filmnézős kedvemben, ott is hagytam kb. 10 perc után.
12/14 anonim válasza:
Nekem most legutóbb a Gengszterzsaruk első része volt ilyen. 1 órát bírtam belőle megnézni aztán inkább kikapcsoltam. Én még ilyen unalmas, vontatott filmet nem éltem, mint az.
13/14 anonim 

válasza:

#11, nem beszélt rá senki, egyszerűen leültem a többiek közé nézni, úgyse láttam még, de aztán hamar észrevettem, hogy halálra úntat a sztori/cselekmények!
Nálam a filmnézés kedve nincs rá befolyással, ha egy filmet tényleg jónak találok, de nekem a Mátrix nézhetetlenül unalmas volt.
#10 voltam
14/14 anonim 

válasza:

Amúgy én a Forrest Gumpot végignéztem, az nem volt rossz, de a vége sajnos szomorú, 1x elég is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!